ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Στη Σύρο το... κρουαζιερόπλοιο των οργίων

Στη Σύρο θα φτάσει αύριο το πρωί - εκτάκτως- το «κρουαζιερόπλοιο των οργίων» το «Αmazara Quest» που ξεκίνησε χθες το απόγευμα το ταξίδι του από το λιμάνι του Πειραιά.
Στο καράβι επιβαίνουν 350 ζευγάρια, τα οποία κατέβαλαν το -διόλου ευκαταφρόνητο πόσον των 2.349 δολαρίων- για να επιδοθούν σε ένα ατελείωτο «ερωτικό πάρτι» με ανταλλαγή συντρόφων.
Το «Αmazara Quest»θα παραμείνει στην Σύρο για 12 ολόκληρες ώρες, σύμφωνα με το Cyclades24.gr.
Ανάμεσά στους 700 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου είναι πάμπλουτοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επιχειρηματίες, γνωστοί αθλητές, top models και γνωστά ονόματα της ξένης showbiz με «βαριά» πορτοφόλια.
Στη ροζ λίστα περιλαμβάνονται άτομα που ως φαίνεται δεν δύνανται να αντισταθούν στο πάθος τους για ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, αλλά προσπαθούν να το κρατήσουν μακριά από τους περίεργους και για τον λόγο αυτόν κρατούν κρυφή τη συμμετοχή τους στο ταξίδι με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο.
Η διάρκειά του είναι οκτώ μέρες και θα έχει ως περιεχόμενο αχαλίνωτο σεξ, ερωτικά παιχνίδια και live ερωτικά σόου.


Φωτογραφίες από το λιμάνι του Πειραιά:




Πηγή:zougla.gr