ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία παραμένουν οι κορυφαίες αγορές-πηγές τουρισμού για την Ασία

Αποτέλεσμα εικόνας για Ασία
Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία θα παραμείνουν και φέτος οι σημαντικότερες ευρωπαϊκές αγορές-πηγές τουρισμού για τους προορισμούς της Ασίας & του Ειρηνικού, παρά την άνοδο της Ρωσίας.
Πιο ανλαυτικά, ο αριθμός των ευρωπαίων επισκεπτών στην Ασία-Ειρηνικό θα αυξηθεί κατά 3,5% φέτος, αγγίζοντας τα 67,7 εκατ. αφίξεις, σύμφωνα με προβλέψεις για την επισκεψημότητα της εν λόγω περιοχής από την PATA (Ταξιδιωτική Ένωση Ασίας-Ειρηνικού). Σημειώνεται ωστόσο ότι η PATA συμπεριλαμβάνει και την Αμερική στους προορισμούς της Ασίας-Ειρηνικού.
Ταυτόχρονα, για το 2017 το Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αγορά-πηγή τουρισμού για την Ασία-Ειρηνικό, με συνολικά 14,9 εκατ. επισκέπτες. Η Γερμανία θα είναι η δεύτερη με 11,3 μ. και η Γαλλία τρίτη με 7,1 εκατ.
Ωστόσο, η Ρωσία προβλέπεται να παρουσιάσει τη μεγαλύτερη αύξηση, από την άποψη των πραγματικών αριθμών επισκεπτών. Υπολογίζεται ότι 373.000 αφίξεις Ρώσων τουριστών στην Ασία-Ειρηνικό φέτος θα οδηγήσουν το σύνολο της χώρας σε σχεδόν πέντε εκατομμύρια επισκέπτες.