ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

«Γαλάζια νύχτα», με μπάνιο και εκδηλώσεις σε Καλαμάτα


Ακόμα και νυχτερινό μπάνιο συμπεριλάμβανε η  «2η Γαλάζια Νύχτα» που διοργανώσε ο Δήμος Καλαμάτας,στις 23/6 από τις 21.00 και μετά.
Στόχος η ψυχαγωγία επισκεπτών και κατοίκων, η προβολή της πόλης , η ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της και η τόνωση της κίνησης σε εστιατόρια και μπαρ της παραλίας.
Η «Γαλάζια Νύχτα»  «απλώθηκε» σε όλο το μέτωπο της Ανατολικής Παραλίας Καλαμάτας, με επίκεντρα:
• Την κεντρική προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας
• Την ακρογιαλιά έναντι της πλατείας του Ιερού Ναού Ανάστασης
• Την παραλία έναντι του Δημοτικού Πάρκινγκ της οδού Ναυαρίνου και
• Την ακρογιαλιά πλησίον του Filoxenia.
Έχει ληφθεί μάλιστα κάθε πρόνοια από πλευράς Δήμου, ώστε να εξυπηρετηθεί όλος αυτός ο κόσμος στην παραλιακή ζώνη, από το «Πανελλήνιο» μέχρι το Filoxenia.
Όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου ήταν σε ετοιμότητα ενώ υπήρχε και συνεννόηση με τις κρατικές Αρχές, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, ώστε να παράσχουν την υποστήριξη, η οποία απαιτείται, σε μία εκδήλωση, στην οποία αναμενόταν ι να συμμετέχει χιλιάδες κόσμου.
Επισημαίνεται ότι, στο πλαίσιο της «2ης Γαλάζιας Νύχτας», στις 20.00, στο Εικαστικό Εργαστήρι της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας (Ναυαρίνου 8),  πραγματοποιήθηκαν  και τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Διά χρωμάτων», με έργα σπουδαστών του Εργαστηρίου.