ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Άμεση αντικατάσταση του 'Βιτσέντζος Κορνάρος' ζητά ο Δήμος Κισσάμου



Αποτέλεσμα εικόνας για Άμεση αντικατάσταση του 'Βιτσέντζος Κορνάρος' ζητά ο Δήμος Κισσάμου























Την άμεση αντικατάσταση του πλοίου “Βιτσέντζος Κορνάρος” της ΛΑΝΕ, το οποίο συνδέει την Κρήτη με τα Κύθηρα, την Πελοπόννησο και τον Πειραιά, αλλά βρίσκεται ακινητοποιημένο λόγω μηχανικής βλάβης, ζητά με επιστολή του προς την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και την πλοιοκτήτρια εταιρεία ο δήμαρχος Κισσάμου, κ. Θοδωρής Σταθάκης.


Ο κ. Σταθάκης επισημαίνει ότι η ακινησία του πλοίου έχει προκαλέσει ιδιότυπη και ταυτόχρονα “εξόχως αρνητική εξέλιξη σε ό,τι αφορά στον εσωτερικό τουρισμό των περιοχών μας”, και παραπέμπει σε ανάλογες επιστολές διαμαρτυρίας που έχει στείλει ο δήμαρχος Κυθήρων, καθώς και τις αντιδράσεις των δημάρχων Καλαμάτας και Ανατολικής Μάνης.

Ο κ. Σταθάκης επικαλείται μάλιστα τη σχετική νομοθεσία, επισημαίνοντας “η εκτέλεση των εγκεκριμένων δρομολογίων είναι υποχρεωτική για την ανάδοχο εταιρεία”, ενώ επισημαίνει ότι οι επηρεαζόμενοι δήμοι δεν έχουν ενημέρωση για το πότε θα επισκευαστεί το πλοίο.