Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Η Malteza Private Villa νέο μέλος του Ομίλου Caldera Collection

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Malteza Private Villa

Ένα εκπληκτικό νεοκλασικό αρχοντικό του περασμένου αιώνα, πλήρως ανακαινισμένο σε μια πολυτελή ιδιωτική βίλα στην κορυφή της καλντέρας, στο Ημεροβίγλι.

Η Malteza Private Villa είναι μια από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες βίλες σε αυτήν την συγκεκριμένη περιοχή της Σαντορίνης. Διακοσμημένο σε ένα αναζωογονητικό, πλούσιο στυλ που επαινεί την χαλαρή ομορφιά της Σαντορίνης και έναν συναρπαστικό υπαίθριο χώρο με πλούσια πισίνα και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και στην καλντέρα. Η ιδιωτική βίλα της Malteza προσφέρει την μοναδικότητα μιας ταράτσας πάνω από την θέα ολόκληρης της καλντέρας. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που κάνει την ιδιωτική βίλα Malteza τόσο συναρπαστική είναι ότι είναι η μόνη βίλα στην περιοχή (απότομη πλευρά) στην οποία δεν απαιτούνται βήματα για να φτάσει και να απολαύσει κανείς την ομορφιά της. Είναι επίσης εξοπλισμένη με δυνατότητες SMART και όλη τη σύγχρονη τεχνολογία η Malteza Private Villa. 

O όμιλος Caldera Collection χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης, αμοιβαίου συμφέροντος και συνεχούς προσπάθειας ανέλιξης. Είναι μια ομάδα επαγγελματιών με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού, που επιθυμεί να ενσταλάξει τις γνώσεις της σε ένα δίκτυο υψηλής ποιότητας ξενοδοχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου