Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Ξεκινούν οι πρώτες πτήσεις τσάρτερ με το CS300 - και η Ελλάδα στους προορισμούς

Αποτέλεσμα εικόνας για Ξεκινούν οι πρώτες πτήσεις τσάρτερ με το CS300 - και η Ελλάδα στους προορισμούς

Η λετονική αεροπορική airBaltic και η Tez Tour Λετονίας, πρόκειται να ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ στον κόσμο με τα σύγχρονο αεροσκάφος Bombardier CS300, σε διεθνείς προορισμούς. 

Μέσα στους σταθμούς του νέου Bombardier είναι μεταξύ άλλων και η Ελλάδα, και συγκεκριμένα το Ηράκλειο. Αυτές οι πτήσεις τσάρτερ, θα συνδέουν τη Ρίγα με την Αττάλεια, το Ηράκλειο, το Μπουργκάς (Βουλγαρία) και το Ρίμινι και θα εκτελούνται από την airBaltic.

Η airBaltic προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερους από 60 προορισμούς από την βάση της στη Ρίγα της Λετονίας. Για καθέναν από αυτούς τους προορισμούς, η λετονική αεροπορική παρέχει άνετες πτήσεις προς την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Τα αεροσκάφη CS300 διαθέτουν ευρύχωρη καμπίνα επιβατών, άνετες θέσεις και ρυθμιζόμενο φωτισμό αλλά και οθόνες που προβάλλουν πληροφορίες της πτήσης. Έχουν μειωμένη κατανάλωση καυσίμων σε σχέση με άλλους τύπους αεροσκαφών καθιστώντας ανταγωνιστικές τις τελικές τιμές του ταξιδιού, ιδιαίτερα στα μακρινά ταξίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου