ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Booking.com : νέα πλατφόρμα για ταξιδιωτικά πρακτορεία

Αποτέλεσμα εικόνας για Booking.com : νέα πλατφόρμα για ταξιδιωτικά πρακτορεία
Επεκτείνει την εμπορική της δραστηριότητα η booking.com λανσάροντας μια νέα πλατφόρμα για ταξιδιωτικά πρακτορεία, η οποία βρίσκεται αρχικά σε πιλοτικό στάδιο. Η εν λόγω πλατφόρμα θα προσφέρει μια σειρά από εργαλεία με στόχο να μπορούν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες να διαχειριστούν τις κρατήσεις διαμονής των πελατών τους.
«Υπάρχει αύξηση του αριθμού των ταξιδιωτικών πρακτόρων που χρησιμοποιούν τη Booking.com για τη διαχείριση των κρατήσεων των πελατών τους», δήλωσε ο Bryan Batista, senior director για τις παγκόσμιες συνεργασίες στη Booking.com. Επιπλέον πρόσθεσε ότι :»Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους επαγγελματίες ταξιδιωτικούς πράκτορες μια πλατφόρμα και ένα πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί μόνο για αυτούς, έχοντας τα ειδικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να κάνουν εύκολα την κράτηση αλλά και να διαχειριστούν τις κρατήσεις των πελατών τους.
Παράλληλα, η νέα πλατφόρμα συναλλαγών θα επιτρέπει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να έχουν πρόσβαση σε ολόκληρη της βάση της Booking.com με πάνω από ένα εκατομμύριο επιλογές διαμονής σε σχεδόν 96.000 προορισμούς σε 227 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 43 γλώσσες.

Επιπλέον οι πράκτορες θα μπορούν να βλέπουν και να διαχειρίζονται τις κρατήσεις των πελατών τους μέσα από ένα ενιαίο ταμπλό, ενώ θα τους παρέχετε η δυνατότητα για εξατομικευμένες αναφορές για την παρακολούθηση μεμονωμένων κρατήσεων των πελατών τους, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα προβολής της κατανομής των κερδών τους.