ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

AEGEAN: νέα υπηρεσία My Notifications για άμεση ενημέρωση της πτήσης σου

aegean
Με την υπηρεσία “My Notifications” της AEGEAN, είστε πάντα ενήμεροι σχετικά με την επερχόμενη πτήση σας, λαμβάνοντας αυτόματα ειδοποιήσεις στη συσκευή σας. Έτσι, κερδίζετε πολύτιμο χρόνο και βελτιώνετε την ταξιδιωτική σας εμπειρία.
Πώς λειτουργεί;

Είναι πολύ απλό! Κάνοντας check-in για την προγραμματισμένη σας πτήση, θα λάβετε αυτόματα ειδοποίηση την στιγμή που προκύψει ένα από τα ακόλουθα γεγονότα:
– Αριθμός Πύλης: Όταν καθοριστεί ο αριθμός πύλης αναχώρησης της πτήσης σας
– Νέα Πύλη: Σε περίπτωση που αλλάξει η πύλη αναχώρησης της πτήσης σας και καθοριστεί νέα πύλη
– Άνοιγμα Πύλης: Όταν ανοίξει η πύλη αναχώρησης της πτήσης σας
– Καθυστέρηση Πτήσης*: Σε περίπτωση που η πτήση σας έχει καθυστέρηση
*Οι ειδοποιήσεις που αφορούν καθυστέρηση πτήσης λαμβάνονται ακόμη και στην περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει check-in.
Οι ειδοποιήσεις αποστέλλονται στη συσκευή σας μέσω pushemail ή SMS:
  1. Ειδοποιήσεις Push
    Λαμβάνετε ειδοποιήσεις push όταν κάνετε check-in μέσω του Aegean App.2. Ειδοποιήσεις μέσω Email
    Λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email:
    i) Όταν κάνετε check-in μέσω του aegeanair.com και επιλέξετε να λάβετε το Mobile Boarding Pass στο email σας.
    ii) Όταν κάνετε check-in μέσω του aegeanair.com από τον υπολογιστή σας, επιλέξετε να εκτυπώσετε το Boarding Pass  και έχετε καταχωρήσει το email σας, ως στοιχείο επικοινωνίας, κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.
    iii) Όταν κάνετε check-in στο αεροδρόμιο από τα ειδικά μηχανήματα (self check-in kiosks)  ή από το check-in counter και έχετε καταχωρήσει το email σας, ως στοιχείο επικοινωνίας, κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.3. Ειδοποιήσεις μέσω SMS
    Λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω SMS:
    i) Όταν κάνετε check-in μέσω του aegeanair.com και επιλέξετε να λάβετε το Mobile Boarding Pass μέσω SMS.
    ii) Όταν κάνετε check-in μέσω του aegeanair.com από τον υπολογιστή σας, επιλέξετε να εκτυπώσετε το Boarding Pass  και έχετε καταχωρήσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας, ως στοιχείο επικοινωνίας, κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.
    iii) Όταν κάνετε check-in στο αεροδρόμιο από τα ειδικά μηχανήματα (self check-in kiosks)  ή από το check-in counter και έχετε καταχωρήσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας, ως στοιχείο επικοινωνίας, κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.Σημαντικές πληροφορίες– Όλες οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται στην τοπική ημερομηνία και ώρα του εκάστοτε αεροδρομίου.
    – Η υπηρεσία “My Notifications” είναι διαθέσιμη για τις πτήσεις που εκτελούνται από την Aegean και την Olympic Air.
    – Η παράδοση των ειδοποιήσεων ενδέχεται να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες, όπως τεχνικά θέματα ή θέματα σχετικά με την κάλυψη και διαθεσιμότητα του τηλεπικοινωνιακού δικτύου. Για το λόγο αυτό, συνιστούμε να συμβουλεύεστε πάντα τις οθόνες του αεροδρομίου.