ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

: ΕΚΘΕΣΗ SENIOR ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για : ΕΚΘΕΣΗ SENIOR ΣΟΥΗΔΙΑΣ

 Οι μεγαλύτερες ηλικίες – συνταξιούχοι είναι ένα από τα σημαντικότερα targetgroups στον τουρισμό και στις οποίες στοχεύουν οι δημοφιλέστεροι προορισμοί ανά τον κόσμο. Το υψηλό εισόδημα και η άνεση ελεύθερου χρόνου επιτρέπει στην ομάδα αυτή να ταξιδεύει συχνά, σε περιόδους μη αιχμής και να δαπανά αρκετά χρήματα, καθιστώντας την μία πολύ ελκυστική αγορά.

                         

  HNorthEvents επενδύει στρατηγικά για την προσέλκυση τουρισμού 3ης ηλικίας στην Ελλάδα, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων σε ειδικές εκθέσεις και με επιχειρηματικές εκδηλώσεις με τους μεγαλύτερους touroperatorsτης Σκανδιναβίας. Από τον Οκτώβριο η εταιρία συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση τρίτης ηλικίας στην Στοκχόλμη, την SENIOR, προγραμματίζει ειδική εκδήλωση με φορείς της Ένωσης Συνταξιούχων Σουηδίας, την PRO (400.000 μέλη) και σύντομα ανακοινώνει το πλάνο δράσεων για την Δανία όπου ο αντίστοιχος φορέας συνταξιούχων απαριθμεί 800.000 ενεργά μέλη.

                         

            Έως και 2.000.000 άτομα το ηλικιακό γκρουπ των 55+ στην Σουηδία!
    Σύμφωνα με στατιστική μελέτη της HUI Research αποδεικνύεται ότι το ηλικιακό γκρουπ άνω των 55 ετών αν και διαθέτει την μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη, παραμελείται συχνά ως πιθανό καταναλωτικό κοινό (targetgroup). Σύμφωνα με την ίδια μελέτη έως το 2015 υπολογίζεται ότι το ηλικιακό αυτό γκρουπ έχει ξεπεράσει τα 2.000.000 άτομα στην Σουηδία. Η NorthEventsπρώτη παρουσίασε τον τουρισμό 3ης ηλικίας από την Σουηδία στην 3η έκθεση GREKLANDPANORAMA της Στοκχόλμης τον περασμένο Φεβρουάριο με εκθέτες την PRO (Οργανισμός Κοινωνικής Ασφάλισης και Συνταξιούχων Σουηδίας), την GRANDTOURS
 και την FAVORITRESOR.

                         

                        Η έκθεση SENIOR
                        Οι εκθέσεις SENIOR στην Σουηδία είναι στοχευμένεςγια την 3η ηλικία, και έχουν  στόχο να παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες και «προτάσεις» για τους επισκέπτες τους, που ηλικιακά τοποθετούνται από 55- και άνω ετών. 

                         

                        Κύριοι τομείς που παρουσιάζονται αφορούν:

                        • Τουρισμός και Ταξίδια (κυρίως)

                        • Real Estate, σπίτια και υπηρεσίες

                        • Φροντίδα, πρόνοια

                        • Υγεία και Ομορφιά

                        • Πολιτισμός

                         

                        HNorthEventsσυμμετέχει στις παρακάτω εκθέσεις SENIORμε ένα ενιαίο κεντρικό περίπτερο που θα παρουσιάζει ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς:
                         





                                                SENIOR Στοκχόλμη: 18-20 Οκτωβρίου 2016




                                                SENIOR Γκέτεμποργκ: 14 – 16 Μαρτίου 2017




                                                SENIOR Μάλμο: 26 – 28 Απριλίου 2017