ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 1,1% για τον δείκτη κύκλου εργασιών στις υπηρεσίες καταλύματος και εστίασης


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 1,1% για τον δείκτη κύκλου εργασιών στις υπηρεσίες καταλύματος και εστίασης
Μείωση 1,1% παρουσίασε ο ∆είκτης Κύκλου Εργασιών στον τοµέα Υπηρεσιών Παροχής Καταλύµατος και Εστίασης του δεύτερου τριµήνου του 2016, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο ∆είκτη του  δεύτερου τριµήνου 2015. Σημειώνεται πως το δεύτερο τρίμηνο του περσινού έτους είχε σημειωθεί  αύξηση 8,6% κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου του έτους 2015 προς το 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Ο ∆είκτης Κύκλου Εργασιών στον τοµέα Υπηρεσιών Παροχής Καταλύµατος και Εστίασης του Β΄ τριµήνου 2016, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο ∆είκτη του Α΄ τριµήνου 2016, παρουσίασε αύξηση 125,7% έναντι αύξησης 102,7% που σηµειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου του έτους 2015, καταδεικνύοντας την έντονη εποχικότητα του κλάδου