Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Speak Aθenian. Be an Aθenian» και της νέας ενότητας για τον Ιούλιο «Lunchphoria», ήρθε στο αεροδρόμιο της Αθήνας και παρουσίασε γεύσεις ελληνικές ….”Beyond Tzatziki!”, η Diane Kochilas, η βραβευμένη «γκουρού της ελληνικής κουζίνας», αρθρογράφος και συγγραφέας 17 βιβλίων για την ελληνική μαγειρική.
Η Diane ήταν και την περασμένη Παρασκευή στο αεροδρόμιο από 11 – 12 το μεσημέρι (Αναχωρήσεις, Εμπορικό Κέντρο αεροδρομίου, με στόχο να «ταξιδέψει» το κοινό υγιεινά και γευστικά .