ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Αύξηση καταγράφουν τα αεροδρόμια της Ασίας


Την ώρα που η Ευρώπη παρουσιάζει καθίζηση στην επιβατική κίνηση, λόγω της τρομοκρατίας, στις χώρες της Ανατολής και κυρίως τις Ασιατικές παρατηρείται αύξηση.
Η ACI Ασίας-Ειρηνικού ανέφερε ότι οι περιοχές της Μέσης Ανατολής Ασίας-Ειρηνικού έχουν ισχυρή αύξηση της επιβατικής κίνησης τον Απρίλιο του 2016 στο + 7,3% και + 9,7% αντίστοιχα.
Ανάμεσα στα μεγαλύτερα κέντρα της Ασίας-Ειρηνικού και τη Μέση Ανατολή, οι κορυφαίοι προορισμοί είναι το Δελχί (DEL) με αύξηση 20,8%, το αεροδρόμιο Χανέντα (HND) + 9,7% στο Τόκιο και η Σιγκαπούρη (SIN) με 9,2%. Επίσης αύξηση παρατηρηθηκε και σε μερικά αεροδρόμια- κυρίως τουριστικά που κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντική αύξηση για το μήνα: Nanjing (NKG) + 28,5%, Phuket (HKT) + 21,7%, και Bangalore (BLR) + 21,5%


Source: ACI