ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Τιμητική διάκριση στο αεροδρόμιο που σέβεται τα άτομα με αναπηρία


Το αεροδρόμιο Λάρνακας έλαβε από την ACI Ευρώπης τιμητική διάκριση για το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.
Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «ο Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας-Γλαύκος Κληρίδης, εξασφάλισε τιμητική μνεία στην κατηγορία «Καλύτερο αεροδρόμιο Ευρώπης στο τομέα εξυπηρέτησης ατόμων με κινητικές δυσκολίες».
Η διάκριση αυτή προέκυψε στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 12ης ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της ACI Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 22 Ιουνίου 2016 και στην οποία συμμετείχαν διάφοροι φορείς και υπηρεσίες από ευρωπαϊκά αεροδρόμια».
Σε σχετικό δελτίο Τύπου της ACI αναφέρεται ότι «το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας λαμβάνει τιμητική υπόμνηση, ως το πιο προσιτό αεροδρόμιο για άτομα με κινητικές δυσκολίες.
Διακρίνεται επίσης για τη θετική εμπειρία ταξιδιού που εξασφαλίζει στα άτομα με κινητικές δυσκολίες καθώς και για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλει για να συνάδει με τα ευρωπαϊκά πρότυπα εξυπηρέτησης ατόμων με κινητικά προβλήματα». Η Ελένη Καλογήρου, Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports «εξέφρασε την ικανοποίηση της για την τιμητική διάκριση που εξασφάλισε ο Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας.
Ταυτόχρονα συνεχάρη την Σόφη Χριστοφίδου, Διευθύντρια του τμήματος εξυπηρέτησης επιβατών και επικεφαλής της υπηρεσίας εξυπηρέτησης ατόμων με κινητικά προβλήματα της Hermes Airports και την εταιρεία S&L Airport Services Ltd, η οποία είναι αρμόδια για την παροχή υπηρεσιών σε άτομα με κινητικές δυσκολίες, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας».
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «η κυρία Καλογήρου επεσήμανε τη σαφή δέσμευση της Hermes, να παραμείνει προσηλωμένη στην προσπάθεια της για συνεχή αναβάθμιση του συγκεκριμένου τομέα και παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στα άτομα με κινητικά προβλήματα ή αναπηρίες».


Source: news