ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

TUI Γερμανίας :70 Γερμανοί δημοσιογράφοι και bloggers επισκέπτονται την Ελλάδα


TUI
  • Παρουσίαση του νέου χειμερινού προγράμματος για το 2015-2016
  • Πρόγραμμα περιήγησης
  • Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς των πελατών της TUI
Περίπου 70 Γερμανοί δημοσιογράφοι και bloggers ταξιδιωτικών ΜΜΕ επισκέπτονται σήμερα την Ελλάδα σε εκδήλωση της TUI Γερμανίας.Στο πλαίσιο μια μεγάλης Συνέντευξης Τύπου που διοργανώνει ο μεγαλύτερος tour operator της Γερμανίας στα Χανιά, παρουσιάζεται το χειμερινό πρόγραμμα για το 2015/2016 και παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες ταξιδιωτικές τάσεις και εξελίξεις. Η εν λόγω συνέντευξη τύπου περιλαμβάνει προγράμματα εκδρομών και περιηγήσεων που επιτρέπει τους παρευρισκόμενους Γερμανούς δημοσιογράφους να γνωρίσουν τα τουριστικά αξιοθέατα της Κρήτης. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο ξενοδοχείο Aldemar Royal Mare Village στο Ηράκλειο και στο Avra Imperial Beach Resort & Spa στα Χανιά.
<<Παρά τις συζητήσεις γύρω από την οικονομική κρίση ,έχουμε επιλέξει την Ελλάδα ως χώρα διοργάνωσης της εκδήλωσης μας. Ο τουρισμός είναι ο σημαντικότερος κλάδος της ελληνικής οικονομίας και δημιουργεί μία στις πέντε θέσεις εργασίας στην Ελλάδα>>, δήλωσε στην ομιλία του ο κ. Oliver Dorschuck ,Tourism Managing Director της Tui Γερμανίας. Επεσήμανε επίσης ότι η Ελλάδα ήταν παραδοσιακά και παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για τους Γερμανούς πελάτες της TUI ,καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση,πίσω από την Ισπανία και την Τουρκία, μεταξύ όλων των προορισμών της TUI Γερμανίας παγκοσμίως. Kατά την τρέχουσα θερινή περίοδο η TUI  έχει καταγράψει και πάλι μεγάλη ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα. Φέτος, ο μεγαλύτερος tour operator της Γερμανίας επέκτεινε σημαντικά το πρόγραμμα του στην Ελλάδα,αυξάνοντας τις αεροπορικές θέσεις κατά 10% σε σχέση με πέρυσι.
Συνολικά η TUIfly προσεγγίζει επτά αεροδρόμια στην Ελλάδα εξυπηρετώντας έτσι πολλά γερμανικά αεροδρόμια.Η περιοχή των Χανίων εντάχθηκε πρόσφατα στο πρόγραμμα διακοπών της TUI Γερμανίας και κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο αναδεικνύεται ως ο πιο δυναμικά αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός στην Ελλάδα.Χάρη στο νέο πρόγραμμα πτήσεων που ξεκίνησε πρόσφατα η TUIfly καθώς και στα νέα διαφοροποιημένα ξενοδοχεία που λειτουργούν υπό το εμπορικό σήμα Sensimar και TUI Best Family ,η πανέμορφη περιοχή των Χανίων μετά τα πράσινα τοπία της βρίσκεται στο επίκεντρο της ανάπτυξης της TUI Γερμανίας.
Επιπλέον, επεκτείνει το πρόγραμμα της σε πολλούς ακόμα μικρότερους ελληνικούς προορισμούς ,όπως η Σάμος, η Κάρπαθος και η Θάσος. Συνολικά η TUI Γερμανίας προσφέρει κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο 452 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, εστιάζοντας κυρίως σε Κρήτη, Ρόδο,Κω,Κέρκυρα και Δυτική Πελοπόννησο.
<<Η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας και θα επιδιώξουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω την ηγετική μας θέση στην ελληνική αγορά>>,δήλωσε ο Tourism Managing Director της TUI  Γερμανίας , κ. Dorschuck .
Πρόσθεσε ότι η σταθερότητα και οι σύγχρονες υποδομές αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου ο τουρισμός να είναι σε θέση να επιφέρει πρόσθετη ανάπτυξη. Για παράδειγμα, αρκετά ελληνικά αεροδρόμια θα πρέπει να βελτιωθούν.