ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η Amadeus υπέγραψε μακρόχρονη συμφωνία περιεχομένου με την China Airlines Group

Η Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας, υπέγραψε μια εκτεταμένη μακρόχρονη συμφωνία περιεχομένου με την China Airlines Group
Στην Ασία, η νέα συμφωνία προσφέρει τους χρήστες της Amadeus πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο τιμών, διαθεσιμότητας και λειτουργικότητας, όπως και οποιοδήποτε άλλο κανάλι περιεχομένου ταξιδιωτικών γραφείων. Εκτός Ασίας, οι China Airlines και Mandarin Airlines αύξησαν την εγγύηση περιεχομένου στην Amadeus στις ίδιες τιμές, διαθεσιμότητα και λειτουργικότητα, καθώς και οι δύο αεροπορικές εταιρείες διανέμουν περιεχόμενο μέσα από τις ιστοσελίδες, τα τηλεφωνικά τους κέντρα και άλλα κανάλια πρόσβασης περιεχομένου ταξιδιωτικών γραφείων. 
Τα ταξιδιωτικά γραφεία είναι το κυριότερο στοιχείο της στρατηγικής πωλήσεών μας”, σχολίασε ο κ. Mr James Yu, Ανώτατος Αντιπρόεδρος της China Airlines Group. “Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να παρέχουμε στα ταξιδιωτικά γραφεία πρόσβαση στην πλήρη σειρά τιμών, δρομολογίων και inventory για τις China Airlines καιMandarin Airlines. Αυτή η συμφωνία αντανακλά τη δέσμευσή μας σε αυτό το πολύ σημαντικό κανάλι διανομής.”
Είμαστε ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία με την ChinaAirlines Group, για να διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες μας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πιο ολοκληρωμένη σειρά επιλογών πτήσεων από τις China Airlines και Mandarin Airlines,” δήλωσε σχετικά ο κ. Holger Taubmann, Ανώτατος αντιπρόεδρος του Τμήματος Διανομής της Amadeus. “Αυτή η συμφωνία αποτελεί επίσης και ένα σημαντικό βήμα στην στρατηγική της Amadeus να εξασφαλίζει μακρόχρονες συμφωνίες περιεχομένου με κορυφαίες εταιρείες στην Ασία.”

Οι προβλέψεις για τον όγκο των επιβατών και για τις δύο αεροπορικές εταιρείες για το 2012 είναι 13,3 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 11,2 εκατομμύρια αντιστοιχούν στην China Airlines.

H Amadeus διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στον τομέα της διανομής διασφαλίζοντας πραγματική παγκόσμια κάλυψη με μερίδιο αγοράς αεροπορικών πωλήσεων μέσω ταξιδιωτικών γραφείων που φτάνει το 38,6%. Σήμερα, το 80% των κρατήσεων της Amadeus παγκοσμίως πραγματοποιούνται σε αεροπορικές εταιρείες που διαθέτουν συμφωνίες με την εταιρεία. Επιπλέον, αυτή η συμφωνία θα ενδυναμώσει την προσφορά της Amadeus  στα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζονται με την Amadeus στην Ασία, προσφέροντας τους έναν αποτελεσματικό και τεχνολογικά προηγμένο συνεργάτη διανομής.