ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Σε συνεργασία με: AEGEAN - Νέα δρομολόγια από Ηράκλειο προς Κωνσταντινούπολη και από Αθήνα προς Κάιρ

Η AEGEAN αποδεικνύει για άλλη μια φόρα τη δέσμευσή της στη στήριξη της ελληνικής περιφέρειας αλλά και γενικότερα στην τόνωση του τουρισμού με δύο νέα δρομολόγια που συνδέουν το Ηράκλειο Κρήτης με την Κωνσταντινούπολη και την Αθήνα με το Κάιρο.
Η AEGEAN από τις 13 Ιουνίου 2013 συνδέει τον Διεθνή Aερολιμένα Ηρακλείου «Ν.Καζαντζάκης» με το Διεθνές Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης «Ataturk» με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή. Παράλληλα, από τις 3 Οκτωβρίου 2013 κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο ξεκινούν πτήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Καΐρου, και αντίστροφα.
Οι πτήσεις στα παραπάνω δρομολόγια εκτελούνται με αεροσκάφη AIRBUS A320, 168 θέσεων, η καμπίνα των οποίων είναι άνετα διαμορφωμένη σε Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση.
Η AEGEAN εγκαινιάζει το νέο απευθείας δρομολόγιο Ηράκλειο – Κωνσταντινούπολη που ξεκινά σε μόλις 1 εβδομάδα, προσφέροντας τις επόμενες ημέρες 3.000 εισιτήρια με 59 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.
Συνολικά στο δίκτυο της AEGEAN το 2013, προστίθενται περισσότερα από 30 νέα δρομολόγια εξωτερικού, φτάνοντας τα 158 δρομολόγια τακτικών και ναυλωμένων πτήσεων εξωτερικού. Τα δρομολόγια αυτά πραγματοποιούνται από τις 8 βάσεις αεροσκαφών της εταιρείας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Κέρκυρα, Κως, Καλαμάτα, Λάρνακα).
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, κ. Δ. Γερογιάννης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην εξωστρέφεια αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του τουρισμού και της ελληνικής περιφέρειας. Σήμερα ανακοινώνουμε δύο νέες σημαντικές προσθήκες στα δρομολόγιά μας. Η εποχική σύνδεση Ηρακλείου-Κωνσταντινούπολης αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη αφού θα συμβάλει αποτελεσματικά στη ενίσχυση των τουριστικών αλλά και εμπορικών σχέσεων μεταξύ του μεγαλύτερου τουριστικού προορισμού της Ελλάδας, της Κρήτης και μίας σημαντικής και αναπτυσσόμενης αγοράς, αυτή της Τουρκίας. Παράλληλα επιστρέφουμε στην αγορά της Αιγύπτου συνδέοντας και πάλι την Αθήνα με το Κάιρο μετά από δυο χρόνια απουσίας».