ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Προοπτική διεξαγωγής αγώνων Formula 1 στο Δήμο Δραπετσώνας

Η πίστα στη Δραπετσώνα 

Η ελληνική Κυβέρνηση στηρίζει το project «DielpisFormula1» για την κατασκευή πίστας προδιαγραφών Formula 1 στο Δήμο Δραπετσώνας, στον Πειραιά, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστας Τζαβάρας.
Η ανακοίνωσης του κ. Τζαβάρα έχει ως εξής:
«Σ’ αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, κάθε διοργάνωση που προβάλλει την Ελλάδα και προσελκύει το διεθνές ενδιαφέρον είναι καλοδεχούμενη και οφείλουμε να τη στηρίξουμε. Η προοπτική διεξαγωγής αγώνων Formula 1 στο Δήμο Δραπετσώνας στον Πειραιά δημιουργεί προσδοκίες για την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, μέσα από την προβολή του ιστορικού λιμανιού του Πειραιά και την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα θα συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και θα επανατοποθετήσει τη χώρα μας στο διεθνές σκηνικό, με θετικό πρόσημο. Βασική προτεραιότητα της παρούσας Κυβέρνησης είναι η δημιουργία μοχλών ανάπτυξης -και τέτοιες πρωτοβουλίες βρίσκονται σε αυτήν την κατεύθυνση».
Με τις ευχές του Jean Todt
Ο ισχυρός άνδρας της FIA, Jean Todt, ένας εκ των κορυφαίων team managers όλων των εποχών με επιτυχίες τίτλους και διακρίσεις σε Formula 1, WRC, Le Mans και Rally Dakar, δήλωσε υποστηρικτής της ελληνικής προσπάθειας.
 Περισσότερες πληροφορίες στο dielpisformula1.blogspot.gr