ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Η Royal Caribbean Cruises ανανεώνει τον στόλο της


         Η Royal Caribbean Cruises πλέει φέτος με αέρα ανανέωσης, έχοντας
          ακολουθήσει ένα εντατικό πρόγραμμα ανακαίνισης του στόλου της. Στο
          πλαίσιο του προγράμματος Royal Advantage, η εταιρεία έχει επενδύσει
          περίπου 300 εκ. δολάρια για να  μεταμορφώσει τα κρουαζιερόπλοιά της.

          Το πρόγραμμα Royal Advantage ξεκίνησε με το κρουαζιερόπλοιο Radiance of
          the Seas και συνεχίστηκε με τα Freedom of the Seas, Splendour of the
           Seas, Rhapsody of the Seas, Grandeur of the Seas, τα οποία έχουν υποστεί
        μια σειρά  από ανανεώσεις και ανακαινίσεις στους τομείς της εστίασης, της διασκέδασης, της
        ψυχαγωγίας και της τεχνολογίας, ενώ θα ολοκληρωθεί με το Serenade of the Seas το τέλος του έτους.

   Ειδικότερα όλα τα πλοία θα έχουν βελτιώσεις στους παρακάτω τομείς:
-Τεχνολογία: Οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν wi-fi, docking stations για τα iPhone ή τα iPad τους, διαδραστικές επίπεδες τηλεοράσεις στις καμπίνες τους και περαιτέρω ηλεκτρονικό εξοπλισμό.
-Ψηφιακό Σύστημα Εύρεσης Διαδρομής: Οι δραστηριότητες εν πλω, οι ανανεώσεις σε πραγματικό χρόνο, οι εξειδικευμένοι τρόποι οδηγιών, καθώς και οι πληροφορίες του πλοίου, βρίσκονται πλέον στα δάχτυλα των επιβατών με τις νέες οθόνες Plasma και οθόνες αφής LCD, οι οποίες είναι τοποθετημένες σε καίρια σημεία των πλοίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τω επιβατών.
- Εξωτερικά LED Video Wall: Μεγάλες οθόνες LED έχουν εγκατασταθεί στους χώρους των πισινών για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τις επιλογές και τα προγράμματα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, ανά πάσα στιγμή της ημέρας.
-Νέες καμπίνες – Στις ήδη υπάρχουσες, πολυτελείς καμπίνες προστίθενται και νέες, ιδανικές για οικογένειες, για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες των επιβατών.
-Νέες επιλογές εστίασης – εστιατόρια όπως τα Chef’s Table, για μοναδικά γεύματα πέντε πιάτων, Izumi για Ασιατικές γεύσεις και πεντανόστιμο sushi, Chops Grille για γευστικές μπριζόλες, Park Café για γρήγορες σαλάτες, σάντουιτς, σούπες και γλυκά, Rita’s Cantina για απλά και νόστιμα Μεξικάνικα πιάτα, κοκτέιλ και ζωντανή μουσική και Boardwalk Doghouse για τους λάτρεις του λουκάνικου.
Επίσης, όλα τα έπιπλα και οι μοκέτες στα κρουαζιερόπλοια έχουν αντικατασταθεί με νέα, πιο μοντέρνα, ενώ έχουν προστεθεί και νέοι χώροι διασκέδασης, όπως το Centrum, το Diamond Lounge και το Viking crown Lounge στο Grandeur of the Seas και το Splendour of the Seas.

             Ακόμη, στο Freedom of the Seas οι επιβάτες θα μπορούν να επισκεφτούν και τη νέα
           BRITTO Gallery, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν διάφορα αντικείμενα και έργα
τέχνης από τον pop-art καλλιτέχνη και εικαστικό Romero Britto, το The Cupcake Cupboard, που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία cupcakes και το Vintages, το διάσημο wine lounge, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πολλά σπάνια και εκλεκτά κρασιά.