ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Σε απεργία οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό


Ενώ συνεχίζεται η κατηφόρα των κρατήσεων σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών, που σημαίνει ότι χρειάζονται δραστικά μέτρα, σε
εικοσιτετράωρη απεργία και συγκέντρωση στις 10:00 το πρωί στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αεροπαγίτου κατεβαίνουν την Τετάρτη, 27 Ιουνίου, οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό, διεκδικώντας την υπογραφή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Παράλληλα επισημαίνουν ότι η νέα πολιτική ηγεσία πρέπει να διορθώσει τις πολλές αδικίες και την λάθος πολιτική στον κλάδο
Οι εκπρόσωποι των ξενοδοχοϋπαλλήλων συναντηθηκαν με τους εκπροσώπους των εργοδοτικών οργανώσεων, ενώ προγραμματίζουν νέα 48ωρη απεργία στις 10 και στις 11 Ιουλίου.
Η κλαδική σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων αναμένεται να λήξει στις 18 Ιουλίου και των εργαζομένων στον επισιτισμό μέσα στον Αύγουστο.
(Η φώτο είναι από  την ΕΡΤ)