ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Αρχιτεκτονικό βραβείο στη Μαρίνα Λεμεσού


Η Μαρίνα Λεμεσού βραβεύτηκε πρόσφατα στα “International Property Awards 2011” στην κατηγορία “Architecture Μultiple Residence”. Σχεδιασμένη για να συνδέεται αρμονικά με τον χαρακτήρα και το περιβάλλον του ιστορικού κέντρου της πόλης, της περιοχής του Κάστρου και του παλιού λιμανιού, η Μαρίνα Λεμεσού περιλαμβάνει οικιστικές, εμπορικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές αναπτύξεις. Η βράβευση της Μαρίνας Λεμεσού στα International Property Awards για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο και τη διεθνή αναγνώριση της. Οι εργασίες για την κατασκευή της Μαρίνας Λεμεσού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.


Τα διαμερίσματα του συγκροτήματος “Nereids Residences” και οι μοναδικές επαύλεις “Peninsula Villas” και “Island Villas” διατίθενται ήδη προς πώληση και διακρίνονται για την πολυτέλεια τους, την απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα και τη Μαρίνα προσφέροντας ένα νέο τρόπο ζωής, “Living on the sea”.

Το πολύ σημαντικό αυτό έργο συνολικού προϋπολογισμού 350 εκατ. ευρώ θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει μέχρι 650 σκάφη (μήκους 8 έως 115 μέτρων) και επανατοποθετεί με αξιώσεις την Κύπρο στο στερέωμα του τουρισμού yachting, αποτελώντας ταυτόχρονα το νέο σημείο αναφοράς της ήδη κοσμοπολίτικης Λεμεσού.