ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Η Ελλάδα πρώτη επιλογή φέτος το καλοκαίρι για τους Νορβηγούς


Μειωμένη κίνηση σε σχέση με την περυσινή διοργάνωση έδειξαν οι πρώτες εκτιμήσεις, στη διεθνή έκθεση τουρισμού Reiseliv που Ολοκληρώθηκε στις 4 Μαρτίου στη Νορβηγία. Ελπιδοφόρα είδηση αποτελεί το γεγονός ότι στις προτιμήσεις των Νορβηγών και φέτος η Ελλάδα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα βάση επίσημων στοιχείων από τους μεγάλους tour operators που αναφέρουν, 280.000 επισκέπτες με ποσοστό αύξησης κρατήσεων 10% - μέχρι σήμερα, έναντι της Τουρκίας, που παρουσιάζει ποσοστό αύξησης κρατήσεων 6% και 271.000 επισκέπτες. Δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός αναδεικνύεται η Κρήτη μετά την Αττάλεια.

Διανομή έντυπου υλικού και ενημέρωση έγινε για τους προορισμούς των Δήμου Πάρου, Δήμου Θάσου, Δήμου Μήλου, Δήμου Σύρου, Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Χαλκιδικής, καθώς επίσης και για τα προτεινόμενα ξενοδοχεία του Ελληνικού Κέντρου Τουρισμού και Εμπορίου.