ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Νέος πρόεδρος στο Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού Ηρακλείου

 

Η παράταξη “Δημοκρατική Συνεργασία Εργαζομένων” στον Επισιτισμό-Τουρισμό, με επικεφαλής τον κ. Μιχάλη Ριζικιανάκη, αναδείχθηκε νικήτρια των εκλογών που διενήργησε το του Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού Ν. Ηρακλείου με το εντυπωσιακό ποσοστό 85,5%. Η επιτυχία αυτή αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη των εργαζομένων προς την παράταξη, καθώς εκατοντάδες επαγγελματίες του κλάδου συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες, επιδεικνύοντας τη σημασία της συλλογικής δράσης για τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών.

Σε δήλωσή του, ο επικεφαλής της παράταξης κ. Ριζικιανάκης ευχαρίστησε θερμά όλους τους εργαζομένους που συμμετείχαν στη διαδικασία, καθώς και τους υποψηφίους από όλες τις ειδικότητες του κλάδου που στήριξαν τον συνδυασμό για την εκλογή του στο Σωματείο. “Η συμμετοχή αυτή ενισχύει τη δέσμευση για συνεχείς αγώνες προς την επίτευξη καλύτερων συνθηκών εργασίας και δικαιωμάτων για όλους” είπε.

Ο κ. Ριζικιανάκης και η ομάδα του τόνισαν ότι θα συνεχίσουν με την ίδια αποφασιστικότητα να διεκδικούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στον κλάδο του Επισιτισμού και Τουρισμού, προσφέροντας στήριξη και φωνή στους συναδέλφους τους σε μια εποχή που οι προκλήσεις στον εργασιακό τομέα είναι μεγάλες.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες εργαζομένους του κλάδου που προσήλθαν όλες αυτές τις μέρες στις αρχαιρεσίες του Σωματείου μας, καθώς και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας από όλες τις ειδικότητες του κλάδου που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο μας. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δύναμη και αυταπάρνηση τον αγώνα ώστε να διεκδικήσουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας για όλους τους εργαζόμενους”, ανέφερε.

“Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί σαφή εντολή για συνέχιση των προσπαθειών προς την κατεύθυνση της εξασφάλισης αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας, καλύτερων αποδοχών και ασφαλών περιβαλλόντων για τους εργαζομένους σε ένα από τα πιο ζωτικά κομμάτια της ελληνικής οικονομίας”.

Ο κ. Ριζικιανάκης φοίτησε στη Σχολή Επιστημών Υγείας στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο / ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. και Managment στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι 

Οργανωτικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και πρόεδρος των εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού Ν. Ηρακλείου.