ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Dertour: Νέο lifestyle ξενοδοχείο Ananea στην Κρήτη το 2025

 

Nέο ξενοδοχείο σχεδιάζει το ξενοδοχειακό σκέλος του ομίλου Dertour στην Κρήτη, που θα λειτουργήσει με το lifestyle ξενοδοχειακό brand Ananea.

Πρόκειται για το The Ananea Rocrita στον Μόχλο, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει την ερχόμενη Άνοιξη. To ξενοδοχείο διαθέτει 380 δωμάτια, εστιατόριο με μπουφέ, 4 εστιατόρια á-la-cart, δύο πισίνες, πάρκο δραστηριοτήτων, ζώνη για παιδιά και ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων.

Από το 2013 έως το 2022 το ξενοδοχειακό συγκρότημα ήταν γνωστό ως Aldiana Crete και ιδιαίτερα δημοφιλές στις οικογένειες, ωστόσο δεν επετεύχθη συμφωνία μεταξύ της Aldiana και του ιδιοκτήτη για επέκταση του συμβολαίου.

Ο Dertour εισήγαγε το brand Ananea πέρυσι, με το πρώτο ξενοδοχείο του στην Κω.

Το Ananea Rocrita θα είναι ένα από τα συνολικά 7 νέα ξενοδοχεία για τα οποία προετοιμάζει το έδαφος ο Dertour, με έμφαση σε Μεσογειακούς προορισμούς, όπως η Ελλάδα, η Ιταλία και η Αίγυπτος, αλλά και σε μακρινούς όπως η Α. Αφρική και οι Μαλδίβες.

Το Ananea Tropea Yachting Resort βρίσκεται σε soft opening από τον Ιούλιο. Διαθέτει 57 δωμάτια και βρίσκεται στη μαρίνα Tropea της νότιας Ιταλίας. Σχεδιάζεται επίσης ξενοδοχείο 114 δωματίων στη Χουργκάντα με αναμενόμενη έναρξη λειτουργίας την ερχόμενη Άνοιξη.

Παράλληλα, το The Ananea Diamonds Athuruga, στις Μαλδίβες, θα διαθέτει 72 μπάνγκαλόου και βίλες και δύο νέα ξενοδοχεία στην Α. Αφρική που θα ακολουθήσουν το Νοέμβριο είναι τα The Ananea Diamonds Mapenzi στο Ζανζιμπάρ με 105 δωμάτια και Ananea Diamonds Malindi στην Κένυα με 134 δωμάτια.

Για τον Φεβρουάριο του 2025 έχει προγραμματιστεί και δεύτερο ξενοδοχείο στις Μαλδίβες, το Ananea Madivaru Maldives, που θα απευθύνεται σε οικογένειες και θα διαθέτει 110 βίλες σε διαφορετικά στυλ και με ιδιωτικές πισίνες.

Το Ananea αναπτύχθηκε από το ξενοδοχειακό τμήμα του Dertour σε συνεργασία με τον έμπειρο επαγγελματία και επικεφαλής των Casa Cook, Remo Masala. Το όνομα Ananea προέρχεται από την ελληνική λέξη «Ανανέωση». Τα ξενοδοχεία απευθύνονται σε Ευρωπαίους ταξιδιώτες και είναι εμπνευσμένα από την περιοχή που βρίσκονται, τόσο στην αρχιτεκτονική όσο και στην κουζίνα τους.