ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Η Wizz Air εγκαινιάζει το πρώτο πρόγραμμα απεριόριστων πτήσεων στην Ευρώπη

 

Η Wizz Air, η έβδομη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, παρουσίασε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα συνδρομής all-you-can-fly για ολόκληρο το δίκτυό της, σηματοδοτώντας την πρώτη στον ευρωπαϊκό αεροπορικό τομέα.

Σε συνεργασία με τον Caravelo, έναν ειδικό στις συνδρομές στον τομέα της ταξιδιωτικής τεχνολογίας, η Wizz Air παρουσίασε αυτήν την καινοτόμο υπηρεσία που επιτρέπει στους συνδρομητές να πετούν απεριόριστες ώρες στο εκτεταμένο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας. Με ετήσια χρέωση, οι συνδρομητές μπορούν να κάνουν κράτηση για απεριόριστο αριθμό πτήσεων, υπό την προϋπόθεση ότι το κάνουν εντός 72 ωρών από την αναχώρηση.

Αυτή η τελευταία εξέλιξη επεκτείνεται σε μια επιτυχημένη αρχική συνεργασία μεταξύ της Wizz Air και της Caravelo, η οποία ξεκίνησε την πρώτη υπηρεσία πτήσεων με συνδρομή στην Ευρώπη πέρυσι. Αυτό το πρόγραμμα προσέφερε στους πελάτες στην Ιταλία πτήσεις εσωτερικού και διεθνείς πτήσεις από την Πολωνία, επιτρέποντας είτε μία πτήση απλής μετάβασης είτε μία πτήση μετ’ επιστροφής ανά μήνα με σταθερή μηνιαία χρέωση.

Η Silvia Mosquera, chief commercial Officer της Wizz Air, σχολίασε την επέκταση, δηλώνοντας: “Η συνεργασία μας με την Caravelo ήταν καθοριστική για τη μεταφορά αυτής της καινοτόμου συνδρομητικής υπηρεσίας στη βάση των πελατών μας. Τα θετικά σχόλια από τις αρχικές αναπτύξεις του προϊόντος μας πολλαπλών διαδρομών μας ενθάρρυνε να επεκτείνουμε περαιτέρω την προσφορά συνδρομής, αποδεικνύοντας την ετοιμότητα της αγοράς για ευέλικτες ταξιδιωτικές λύσεις».

Η Caravelo με έδρα τη Βαρκελώνη, η οποία εξασφάλισε μια επένδυση 3,5 εκατομμυρίων ευρώ τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει εμπειρία στη δημιουργία συνδρομητικών υπηρεσιών για άλλες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, όπως η Alaska Airlines, η Volaris στο Μεξικό και η Flysafair στη Νότια Αφρική.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Caravelo, Iñaki Uriz, εξέφρασε υπερηφάνεια για την εκτεταμένη συνεργασία με τη Wizz Air, σχολιάζοντας: “Η επέκταση της συνδρομητικής μας υπηρεσίας αποτελεί απόδειξη της συνδυασμένης δέσμευσής μας για καινοτομία και ικανοποίηση πελατών στον ταξιδιωτικό κλάδο. Αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την Caravelo και ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στον επαναπροσδιορισμό των αεροπορικών ταξιδιών».

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές επιφυλάξεις για το πάσο απεριόριστων πτήσεων:

Η Wizz σημειώνει ότι υπάρχει ένα πάγιο τέλος 9,99 ευρώ (11 $) που καταβάλλεται ξεχωριστά για κάθε τμήμα πτήσης, εκτός της ετήσιας συνδρομής των 499 ευρώ. Οι επιβάτες θα πρέπει επίσης να πληρώσουν επιπλέον για οποιεσδήποτε αποσκευές πέρα ​​από το βασικό όριο ενός προσωπικού αντικειμένου. Επιπλέον, τα εισιτήρια διατίθενται μόνο εντός 72 ωρών από την πτήση και εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα.