ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Το Neptune Luxury Resort υποστηρίζει την τοπική κοινωνία της Κω

 


Το Neptune Luxury Resort στο Μαστιχάρι της Κω επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του για την υποστήριξη των τοπικών μικρών επιχειρήσεων, αναδεικνύοντας τη σημασία της διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού. Το θέρετρο συνεργάζεται στενά με τοπικούς παραγωγούς για την προώθηση των προϊόντων τους, ενσωματώνοντας αυτές τις συνεργασίες στην εμπειρία που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Η υποστήριξη τοπικών μικρών επιχειρήσεων αποτελεί θεμελιώδη αξία για το Neptune Luxury Resort. Το θέρετρο αναγνωρίζει τη σημασία αυτών των επιχειρήσεων, που ενσωματώνουν την πλούσια κληρονομιά της Κω και μοιράζονται τις ίδιες βασικές αξίες με το Neptune. Με την επιλογή προϊόντων από αυτούς τους παραγωγούς για τα δώρα που προσφέρονται στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, το Neptune στοχεύει στην ενίσχυση των ζωτικών αυτών επιχειρήσεων και στη διατήρηση του μοναδικού πολιτιστικού ιστού της περιοχής.

Γνωριμία με τους συνεργάτες του Neptune Luxury Resort

Η Melissa είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 100 χρόνια παράδοσης στη μελισσοκομία. Με την επιχείρηση να περνά από γενιά σε γενιά, η οικογένεια παραμένει αφοσιωμένη στην παραγωγή ποιοτικού μελιού με αγάπη για τη φύση. Το μέλι της Melissa παράγεται φυσικά, χωρίς τη χρήση χημικών, προσφέροντας στους καταναλωτές μια γνήσια γεύση τέχνης και φυσικής αγνότητας

Pandrosia

Η Pandrosia, μια επίσης οικογενειακή επιχείρηση από την Κω, ειδικεύεται σε φυσικά προϊόντα ευεξίας με βάση την οργανική αλόη. Συνδυάζοντας την αλόη με τοπικά βότανα, η Pandrosia δημιουργεί προϊόντα που ενισχύουν την υγεία και την ευεξία, ενώ παράλληλα σέβονται τη φύση και την παράδοση. Η δέσμευσή τους στη φυσική καλλιέργεια ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη δέσμευση του Neptune για βιωσιμότητα.

Το Neptune Luxury Resort

Το Neptune Luxury Resort, που βρίσκεται στο γραφικό χωριό Μαστιχάρι στην Κω, γνωστό για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του, ηγείται στον τομέα της πολυτέλειας και της γαστρονομίας στην περιοχή. Μέσω των στρατηγικών συνεργασιών του με τοπικές επιχειρήσεις, το Neptune επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του στη διατήρηση και ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της Κω, προσφέροντας παράλληλα στους επισκέπτες αυθεντικές και υψηλής ποιότητας εμπειρίες.

Η δέσμευση του Neptune Luxury Resort προς την τοπική κοινότητα και την πολιτιστική της κληρονομιά υπογραμμίζει τη σημασία της ενίσχυσης και διατήρησης των τοπικών επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες απολαμβάνουν όχι μόνο πολυτελείς ανέσεις, αλλά και μια βαθύτερη σύνδεση με την κουλτούρα και την παράδοση της Κω.