ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

TUI Ηνωμένου Βασιλείου: Πρώτη η Ελλάδα στις αναζητήσεις για διακοπές μετά τις εκλογές

 

Η Ελλάδα είναι ο προορισμός με τις περισσότερες αναζητήσεις για καλοκαιρινά πακέτα διακοπών στην TUI Ηνωμένου Βασιλείου μετά τις εκλογές.

Αυτό αναφέρει ο τουρ οπερέιτορ, τονίζοντας ότι καταγράφεται αύξηση στις αναζητήσεις της τελευταίας στιγμής για καλοκαιρινά πακέτα διακοπών σχεδόν 20% και αύξηση άνω του 10% στις κρατήσεις την Κυριακή μετά τις εκλογές.

Οι αναζητήσεις για χειμερινές διακοπές σε ηλιόλουστους προορισμούς αυξήθηκαν επίσης σχεδόν κατά 30%, σύμφωνα με την Tui UK.

Μετά την Ελλάδα, τις περισσότερες αναζητήσεις έχουν η Τουρκία, η Κύπρος και τα Κανάρια Νησιά με αύξηση άνω του 20% κάθε εβδομάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tui UK & Ireland Andrew Flintham δήλωσε ότι η άνοδος στις αναζητήσεις για διακοπές στον ήλιο δείχνει μια ξεκάθαρη επιθυμία για ένα διάλειμμα μετά τις εκλογές.