ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Pearl Island Chios Hotel & Spa: Το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο της Χίου

 


Το Pearl Island Chios Hotel & Spa , το πρώτο ξενοδοχείο 5 αστέρων της Χίου, άνοιξε τις πύλες του στο κοινό στις 10 Ιούλιου και καλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία στο νησί του Βορείου Αιγαίου.

Το Pearl Island Chios Hotel & Spa είναι ένα ξενοδοχείο με ξεχωριστή ταυτότητα και αισθητική που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του νησιού για διαμονή πολυτελείας. Στη Χίο ένα νησί μοναδικής ομορφιάς, γνωστό για τη ναυτική του παράδοση και την παραγωγή Μαστίχας, το Pearl Island Chios Hotel & Spa ήρθε με στόχο να τοποθετήσει την Χίο στον παγκόσμιο χάρτη, ως “ξενοδοχείο – προορισμός” ορόσημο για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο είναι επίσης ιδανικό για τη διοργάνωση και φιλοξενία γάμων αλλά και τη διοργάνωση διεθνών συνεδρίων και συναντήσεων.

Ο σχεδιασμός επιχειρεί να προσφέρει μια ολιστική εμπειρία ευεξίας, αναδεικνύοντας την μεγάλη ναυτική παράδοση του νησιού, την μοναδική Χιώτικη φύση και ιστορία, τα μαστιχόδεντρα και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τα περιβόητα “ξυστά” και την “θυμιανούσικη” πέτρα. Ο παραδοσιακός “Μάγγανος” στον κήπο δημιουργεί μία μοναδική αισθητική που αναδεικνύει την κληρονομιά της Χίου, κρατώντας ζωντανές τις ρίζες για το μέλλον.

Με επίκεντρο το υδάτινο στοιχείο, μέσω της πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων που κυριαρχεί στο χώρο, και το in-pool bar έχουν σχεδιαστεί οι 48 πολυτελείς σουίτες. Δέκα έξι swim-up suites πλαισιώνουν την πισίνα και δίνουν στους επισκέπτες άμεση πρόσβαση σε αυτήν μέσω της ιδιωτικής τους βεράντας. Με σύγχρονη αρχιτεκτονική που έχει αναδείξει τα γήινα χρώματα και φυσικά υλικά, ενώ τοπικά φυτά επιλέχθηκαν για να ντύσουν τους εξωτερικούς χώρους, εναρμονίζοντας πλήρως το ξενοδοχείο με το περιβάλλον.

Το έντονο τοπικό στοιχείο κυριαρχεί και στο “Mastihi” Restaurant, το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Οι Chef του Pearl Island δημιουργούν μοναδικά εποχικά μενού με βάση την ντόπια κουζίνα του νησιού, αλλά και παραδοσιακές μεσογειακές συνταγές. Όλα τα πιάτα περιέχουν υλικά από μικρούς, ντόπιους παραγωγούς και βιολογικές φάρμες, καθώς και αρωματικά φυτά από το μποστάνι του Pearl Island Chios Hotel & Spa.

Παράλληλα το Pool Bar προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, δροσιάς και διασκέδασης σχεδιασμένο να αναδεικνύεται στο μέσο της πισίνας, καθιστώντας το ιδανικό για κοκτέιλ.

Το Nautical Bar προσφέρει στιγμές χαλάρωσης με εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και τα παράλια της Σμύρνης. Ενώ το Cigar Lounge αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ένα παιχνίδι μπιλιάρδο με φίλους και ένα βραδινό ποτό μετά το μπάνιο και λίγο πριν τον βραδινό ύπνο.

Τέλος, το ιδιωτικό cinema αποτελεί την ιδανική διασκέδαση, για ιδιωτικές προβολές για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Ένας χώρος χαλάρωσης με θερμαινόμενο lap pool, σάουνα, χαμάμ, couple’s massage, rain showers και υπηρεσίες ομορφιάς, καθιστούν το Iremia Spa σημείο αναφοράς σε όλο το νησί. Περιτριγυρισμένο από ένα πλούσιο κήπο και ένα μπαλκόνι με πανοραμική θέα σε όλο το ξενοδοχείο, αποτελεί ιδανικό προορισμό για pilates και yoga αλλά και εξειδικευμένες θεραπείες χαλάρωσης και αναζωογόνησης με προϊόντα περιποίησης με βάση την Μαστίχα. Οι θεραπευτές του iremia Spa προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ουσιαστικής ανανέωσης και ευεξίας στους διαμένοντες στο ξενοδοχείο αλλά και σε εξωτερικούς πελάτες, καθώς το Iremia Spa είναι ανοιχτό και για το κοινό.