ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Κρουαζιέρες στην Αν. Μεσόγειο όλο το καλοκαίρι με το “Costa Fortuna” και αφετηρία τον Πειραιά

 

Αυτό το καλοκαίρι, το πολυτελές κρουαζιέροπλοιο  Costa Fortuna της Costa Cruises σαλπάρει κάθε Παρασκευή μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου 2024, από το λιμάνι του Πειραιά για 7 ήμερες κρουαζιέρες για Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Κω (ή Αλικαρνασσό) και Κωνσταντινούπολη.

Οι κρουαζιέρες περιλαμβάνουν όλα τα φαγητά, διασκέδαση εν πλω, και Ελληνόφωνο αντιπρόσωπο.

Εμπνευσμένο από τα θρυλικά ιταλικά υπερωκεάνια, το Costa Fortuna έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία άνεσης και κομψότητας. Με μικτό βάρος 102.669 τόνων, μήκος 272 μέτρα και 12 καταστρώματα, το Costa Fortuna είναι ένα πλωτό θέρετρο που φιλοξενεί μέχρι και 3.470 επιβάτες στις καμπίνες του.

Εξωτερική καμπίνα

Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν αυθεντικές ιταλικές συνταγές, μεσογειακή και ιαπωνική κουζίνα στα πέντε εστιατόρια του κρουαζιερόπλοιου και να γευθούν γνωστά και πρωτότυπα ιταλικά κρασιά και κοκτέιλ στα 10 μπαρ και σαλόνια του. Ακόμη, να διασκεδάσουν με τις θεατρικές παραστάσεις και να δοκιμάουν την τύχη τους στο καζίνο.

Χαλαρώστε σε μία από τις πισίνες και υδρομασάζ, αναζωογονηθείτε στο κέντρο ευεξίας, ή γυμναστείτε στο γήπεδο πολλαπλών αθλημάτων και στο γυμναστήριο με θέα την θάλασσα. Για τα παιδιά το Costa Fortuna προσφέρει διασκεδαστικές και διαδραστικές δραστηριότητες στο πολύχρωμο “Squok Club”, που διαθέτει και παιδικό υδροπάρκο.

Ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια και εξερευνητές, το Costa Fortuna θα εκπλήξει με την φιλοξενία του και την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους τόπους σε κάθε λιμάνι.

Η Costa Cruises προσφέρει επίσης κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο με επιβίβαση από άλλα λιμάνια, για Δυτική Μεσόγειο, Βόρεια Ευρώπη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον Αραβικό Κόλπο, μέχρι και την Καραϊβική. Τα νέα κρουαζιερόπλοιά της, Costa Toscana και Costa Smeralda, λειτουργούν με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), προσφέροντας κρουαζιέρες που είναι ολοένα και πιο φιλικές προς το περιβάλλον.