ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Πώς οι αρωματικές ξενοδοχειακές σειρές αναβαθμίζουν την εμπειρία φιλοξενίας

 Είναι γνωστό ότι η όσφρηση συνδέεται πολύ στενά με τα συναισθηματικά κέντρα του εγκεφάλου, επηρεάζοντας τα συναισθήματά μας. Οι μυρωδιές διεγείρουν τη νοσταλγία και τη μνήμη, ενώ τα κατάλληλα αρώματα έχουν τη δύναμη να προκαλέσουν ευχάριστα συναισθήματα και να προάγουν την ευεξία. Το άρωμα επηρεάζει με διαφορά 38% τη συναισθηματική μας ανάμειξη σε σχέση με τις άοσμες εμπειρίες καθιστώντας τις αρωματικές εμπειρίες πιο καθηλωτικές. Την τελευταία δεκαετία το άρωμα αποτελεί σημαντικό εργαλείο μάρκετινγκ για τα ξενοδοχεία και η βιομηχανία της φιλοξενίας επιστρατεύει την όσφρηση για να δημιουργήσει αναμνήσεις και συναισθήματα που θα κάνουν τη διαφορά στην ικανοποίηση των επισκεπτών.

Δημιουργήστε στους επισκέπτες θετικές πρώτες εντυπώσεις

Η όσφρηση είναι η πρώτη αίσθηση που ενεργοποιείται με προβάδισμα πέντε δευτερολέπτων έναντι των άλλων μας αισθήσεων. Σε ένα ξενοδοχείο, η μυρωδιά συμβάλει στην συνολική αίσθηση του θερμού καλωσορίσματος και ενισχύει την εμπειρία της φιλοξενίας προσθέτοντας το στοιχείο του ενθουσιασμού, της άνεσης, ή την αίσθηση της πολυτέλειας και της ευεξίας.  Το άρωμα μπορεί επίσης να συνδέσει τον ταξιδιώτη με την αισθητηριακή φύση της τοποθεσίας του ξενοδοχείου και αυτός είναι ο λόγος που αρκετά ξενοδοχεία επιλέγουν τη δημιουργία personalised amenities, με νότες εμπνευσμένες από τις ευωδίες της φύσης που τα περιβάλλει.  

Τα complimentary προϊόντα που βρίσκουν στο δωμάτιο τους οι επισκέπτες σας, επηρεάζουν τις πρώτες εντυπώσεις τους και έχουν τη δύναμη να μετατρέψουν τη διαμονή τους σε μια εμπειρία πολυτέλειας, χαρίζοντάς τους φροντίδα και περιποίηση που ξεπερνά τις προσδοκίες τους. Το σαμπουάν, το σαπούνι, ή η κρέμα σώματος συμβάλουν στην άνεση και τη δημιουργία μιας ευχάριστης διαμονής. Επενδύοντας σε επώνυμα προϊόντα περιποίησης με πιστοποιημένες skincare φόρμουλες και εκλεπτυσμένα αρώματα, που ταυτόχρονα δίνουν έμφαση στην βιωσιμότητα, μετατρέπετε τη διαμονή τους στο δωμάτιο ή την σουίτα σε μια αξέχαστη εμπειρία. Επιπλέον, με τα επώνυμα καλλυντικά οι επισκέπτες νιώθουν οικεία, -ενδεχομένως τα χρησιμοποιούν στο σπίτι τους, ή θα ήθελαν να τα χρησιμοποιήσουν και τους δίνετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν.

Σύμφωνα με τα στατιστικά, οι επισκέπτες ενθουσιάζονται περισσότερο με τα amenities γνωστών αρωματικών οίκων και ενώ τα χρησιμοποιούν, δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις που θα μπορούν να ανακαλούν κάθε φορά που θα έρχονται σε επαφή με τις συγκεκριμένες μυρωδιές. 

Αρωματικές ξενοδοχειακές σειρές Fragonard, αποκλειστικά από τη Groupe GM και τη Suitel

Γνωστός για την πλούσια κληρονομιά του στην αρωματοποιία, την εξαιρετική ποιότητα και την πεμπτουσία της γαλλικής δεξιοτεχνίας, ο οίκος Fragonard υπογράφει δύο αποκλειστικές ξενοδοχειακές σειρές που θα εμποτίσουν με κομψότητα τα ξενοδοχεία. Η σειρά "Vrai" αποτυπώνει το ζωηρό πνεύμα της Μεσογείου, προσφέροντας amenities που αντικατοπτρίζουν τη μαγευτική αύρα της, ενώ η σειρά "Figuier Fleur" αποτίνει φόρο τιμής στην γοητευτική Προβηγκία, τη γενέτειρα της Fragonard, ενσαρκώνοντας την αυθεντική ομορφιά του τόπου.

 Ξενοδοχειακή Σειρά Fragonard VRAI

 

Η σειρά Vrai ξεχωρίζει για το διακριτικό της άρωμα, ένα μείγμα από φρέσκες, λουλουδένιες νότες με τη βερβένα ως αποκορύφωμα, δημιουργώντας μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Η αισθητική της σειράς, που χαρακτηρίζεται από ουδέτερους τόνους και μινιμαλιστικό design, περιλαμβάνει σωληνάρια των 30ml, ανάγλυφο αρωματικό σαπούνι από υπεύθυνα συστατικά υψηλής ποιότητας και το επαναστατικό επαναγεμιζόμενο dispenser Ecofill από αλουμίνιο των 300ml. Αυτό το καινοτόμο, σύστημα dispenser που συνοδεύεται από σφραγισμένα pouches και διατίθεται σε αφρόλουτρο, σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, κρέμα σώματος και υγρό σαπούνι, διασφαλίζει την προέλευση του προϊόντος, την ιχνηλασιμότητα και περιορίζει τη βακτηριακή μόλυνση, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Η σειρά Vrai περιλαμβάνει επίσης το φυτικής προέλευσης dispenser Ghost των 400ml. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το dispenser αυτό στηρίζεται σε μια κρυφή ράγα, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι αιωρείται.

Ξενοδοχειακή Σειρά Fragonard Figuier Fleur

Η σειρά Figuier Fleur προσφέρει ένα μαγευτικό άρωμα από διακριτικές νότες. Συνδυάζει τη φρεσκάδα από περγαμόντο, νερολί και φύλλο συκής με λουλουδένιες νότες μανόλιας και φρέζιας σε μια ντελικάτη ξυλώδη βάση από βρύα δρυός και πικάντικο κάρδαμο. H σειρά, που περιλαμβάνει αφρόλουτρο, σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, κρέμα σώματος και υγρό σαπούνι, προσφέρεται σε φιάλες των 40ml, επαναγεμιζόμενο dispenser Ecofill των 400ml και dispenser Ecopump των 300ml από ανακυκλωμένα πλαστικά και αντλίες από ρητίνη ζαχαροκάλαμου. Τη σειρά συμπληρώνει το ανάγλυφο αρωματικό σαπούνι από υπεύθυνα συστατικά υψηλής ποιότητας.

Οι δύο νέες ξενοδοχειακές σειρές, προϊόν της συνεργασίας της Groupe GM με τον διάσημο οίκο αρωμάτων Fragonard, διατίθενται αποκλειστικά από τη Suitel Exclusive Amenities και ευθυγραμμίζονται με το πρόγραμμα «Care about Earth» της Groupe GM και τη δέσμευση για οικολογική ευθύνη. Ως οικολογικά υπεύθυνος προμηθευτής ξενοδοχειακών προϊόντων, η Groupe GM δίνει προτεραιότητα στη χρήση πράσινων πόρων, ευνοώντας την επαναχρησιμοποίηση και μειώνοντας το πλαστικό μιας χρήσης. 

SUITEL EXCLUSIVE AMENITIES
ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΟΣΟΒΟ, ΜΑΛΤΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ
Τ:+30  210 8076523
info@suitel.gr

www.tornosnews.gr/