ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Aegean: Νέες απευθείας πτήσεις προς Άμπου Ντάμπι και Λας Πάλμας το χειμώνα 2024-25

 

Οι νέες διαδρομές με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς το Άμπου Ντάμπι και το Λας Πάλμας, καθώς και από τη Θεσσαλονίκη προς το Άμστερνταμ, εμφανίζονται πλέον στην ιστοσελίδα και τα συστήματα κρατήσεων της Aegean, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας χειμερινής περιόδου.

Ενδεικτικά, οι πτήσεις από το Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας προς το Διεθνές Αεοροδρόμιο Zayed στο Άμπου Ντάμπι θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο – τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή- ενισχύοντας τις αεροπορικές συνδέσεις με την Αθήνα.

Αυτή είναι η δεύτερη άμεση σύνδεση της Aegean με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μετά το δρομολόγιο προς το Ντουμπάι που ξεκίνησε πέρυσι. Η αεροπορική εταιρεία επεκτείνει σταθερά τις δραστηριότητές της στην περιοχή του Κόλπου και της Μέσης Ανατολής, με άμεσες πτήσεις προς πολλές πόλεις όπως το Ριάντ, την Τζέντα, το Αμάν, τη Βηρυτό και, φυσικά, το Ντουμπάι.

Παράλληλα, οι νέες πτήσεις προς το Λας Πάλμας στα Κανάρια Νησιά θα αρχίσουν τον Φεβρουάριο του 2025. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να απολαύσουν ένα νέο, εποχικό προορισμό για “καλοκαιρινές διακοπές” εν μέσω του χειμώνα.

Το Αεροδρόμιο του Λας Πάλμας, το οποίο ανήκει στο αρχιπέλαγος των Καναρίων Νήσων, βρίσκεται 150 χλμ. από τις αφρικανικές ακτές και αποτελεί τον πιο μακρινό προορισμό πλέον της Aegean, με διάρκεια πτήσης περίπου 5,5 ώρες.

Από τις 28 Οκτωβρίου, η εταιρεία θα συνδέσει επίσης το Αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης με το Άμστερνταμ, με έως τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα. Επιπρόσθετα, νέα δρομολόγια έχουν ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη προς τη Νάξο (4 πτήσεις εβδομαδιαίως) και από το Ηράκλειο προς την Καλαμάτα (2 πτήσεις εβδομαδιαίως), κάτι που είχε ήδη ανακοινωθεί στις αρχές της καλοκαιρινής σεζόν.