ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Stefan Baumert: Η TUI επεκτείνει τη σεζόν στην Κρήτη, Ρόδο και Κω- Πτήσεις μέχρι το Νοέμβριο και από τον Μάρτιο

 

Η TUI επεκτείνει τη σεζόν στην Κρήτη, Ρόδο και Κω, με πολλές επιπλέον πτήσεις έως τις 23 Νοεμβρίου, ενώ η σεζόν του 2025 θα ξεκινήσει τον Μάρτιο.

Ειδικότερα, η TUI Fly διευρύνει το πρόγραμμα πτήσεων έως τις 23 Νοεμβρίου στην Κρήτη και έως τις 9 Νοεμβρίου στη Ρόδο και την Κω. Επίσης, η TUI ξεκινά την καλοκαιρινή σεζόν του 2025 στις 26 Μαρτίου, ακριβώς στο χρόνο των διακοπών του Πάσχα και, σύμφωνα με τους διοργανωτές, νωρίτερα από ποτέ.

Συνεπώς, η σεζόν θα επεκταθεί σε 38 εβδομάδες ή 268 ημέρες. 

 «Η ζήτηση για ταξίδια διακοπών υπερβαίνει πλέον τη συνηθισμένη υψηλή περίοδο», λέει ο Stefan Baumert, επικεφαλής της TUI Γερμανίας. «Οι επισκέπτες μας αναζητούν όλο και περισσότερο ευελιξία στους χρόνους ταξιδιού. Η τάση προς πολιτιστικά και αθλητικά ταξίδια την άνοιξη και το φθινόπωρο γίνεται επίσης πιο σημαντική».

Εκτός από τους ελληνικούς προορισμούς, η TUI επεκτείνει τις πτήσεις και προς τα αεροδρόμια του Νταλαμάν, της Τζέρμπα και το  Enfidha–Hammamet στην Τυνησία.