ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Neonyx Cruises: Νέα εταιρία κρουαζιέρας στον Πειραιά αποκλειστικά για ενήλικες με δρομολόγια στις Κυκλάδες

 H νέα εταιρία κρουαζιέρας Neonyx Cruises, με έδρα στον Πειραιά, μετατρέπει την εμπειρία κρουαζιέρας σε ένα ταξίδι με μουσική και πολιτισμό για μοναχικούς ταξιδιώτες, ζευγάρια και ομάδες φίλων, στη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Η πρώτη κρουαζιέρα θα πραγματοποιηθεί με το πλοίο Goddess of the Night, το οποίο θα αναχωρήσει στις 15 Ιουλίου του 2024.

Η Neonyx Cruises θα προσφέρει έναν συνδυασμό ψυχαγωγίας και φιλοξενίας κρουαζιέρας υψηλής ποιότητας μέσα από μια σειρά κρουαζιέρων τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων μόνο για ενήλικες στα νησιά των Κυκλάδων.

Το Goddess of the Night φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα κορυφαίο πλωτό φεστιβάλ ηλεκτρονικής/χορευτικής μουσικής καθώς σε κάθε κρουαζιέρα περιλαμβάνεται μια πλήρης σύνθεση 7-10 διεθνών DJs.

Το Goddess of the Night κατασκευάστηκε το 2004, διαθέτει 13 καταστρώματα και 1.354 ανακαινισμένες καμπίνες, φιλοξενώντας έως και 1.068 μέλη πληρώματος. Το πλοίο μπορεί να πλεύσει με ταχύτητα 22 κόμβων και να φιλοξενήσει έως και 3.470 επιβάτες.

Οι επιβάτες μπορούν να προσαρμόζουν την εμπειρία κρουαζιέρας επιλέγοντας το λιμάνι επιβίβασης και αποβίβασής τους από Πειραιά/Αθήνα, Μύκονο ή Τσεσμέ, για πάνω από 50 μοναδικά δρομολόγια. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα εμβληματικά ελληνικά νησιά όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, καθώς και οι τουρκικές ακτές του Τσεσμέ.

Το κεντρικό Buffet Restaurant θα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο για τους επιβάτες που επιθυμούν να δειπνήσουν έως και τις 4:30 το πρωί. Για περαιτέρω ψυχαγωγία στο σκάφος, θα υπάρχει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως σόου καμπαρέ, χορευτές και ακροβάτες, καζίνο, εγκαταστάσεις ευεξίας και αθλητισμού, δυνατότητα για ψώνια και μια επιλεγμένη επιλογή ημερήσιων εκδρομών στην ξηρά.