ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Ethiopian Airlines: Νέο δρομολόγιο προς Βαρσοβία μέσω Αθήνας, πότε ξεκινούν οι πτήσεις

 

Η Ethiopian Airlines ανακοίνωσε νέο δρομολόγιο που θα συνδέει την Αιθιοπία με τη Βαρσοβία στην Πολωνία μέσω Αθήνας. Οι νέες αυτές πτήσεις θα ξεκινήσουν από την 1η Ιουλίου 2024.


Η Tigist Seyoum, Area Manager της Ethiopian Airlines για την Ελλάδα, δήλωσε  κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η αεροπορική εταιρεία της Αιθοπίας, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: “Η Ethiopian Airlines έχει μεγάλη ιστορία με την Ελλάδα. Οι πτήσεις μας αποτελούν βασικό ‘εργαλείο’ για τους κοινωνικοοικονομικούς δεσμούς μεταξύ Αιθιοπίας και Ελλάδας. Αυτήν τη στιγμή προσφέρουμε τέσσερις (4) επιβατικές πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Αντίς Αμπέμπα. Θέλουμε επίσης να ανακοινώσουμε τη νέα διαδρομή που έχουμε προγραμματίσει να ‘ανοίξουμε’ προς Βαρσοβία, Πολωνία μέσω Αθήνας με ισχύ από την 1η Ιουλίου 2024”.

Με περισσότερους από 135 προορισμούς παγκοσμίως και 68 παγκόσμιους προορισμούς φορτίου σε πέντε ηπείρους, η Ethiopian προσφέρει απρόσκοπτες ταξιδιωτικές επιλογές τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής. Με περισσότερους από 60 προορισμούς στην αφρικανική ήπειρο, υποσχεται να δώσει τη “μερίδα του λέοντος” στην αφρικανική αεροπορική συνδεσιμότητα.

Στην Αθήνα, οι επιβάτες της Ethiopian το 2024 ανήλθαν σε 32.662, από 19.351 το 2023 και 11.721 την περίοδο 2021-2022 (οι πτήσεις είχαν διακοπεί το 2022 για τρεις μήνες, όπως και το 2020, με τους επιβάτες τότε να ανέρχονται σε 5.109).


Η Tigist Seyoum, Area Manager της Ethiopian Airlines για την Ελλάδα


Ethiopian Airlines: 147 αεροσκάφη με μέση ηλικία στόλου επτά έτη

Η Seyoum ανέφερε ακόμη ότι η Ethiopian Airlines διαθέτει νέα και υπερσύγχρονα αεροσκάφη, με μέση ηλικία στόλου επτά έτη. “Ως εκ τούτου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε την αφρικανική φιλοξενία μας με ‘γεύση’ Αιθιοπίας σε ένα από τα 147 αεροσκάφη μας τελευταίας τεχνολογίας. Η Ethiopian προσπαθεί να βελτιώσει αμφιλεγόμενα τις υπηρεσίες της και να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών της. Είμαστε πραγματικά περήφανοι για τη σχέση που έχουμε δημιουργήσει με τον λαό της Ελλάδας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με την ακλόνητη δέσμευσή μας για τη διευκόλυνση του τουρισμού, των επενδύσεων και των πολιτιστικών δεσμών μεταξύ των εθνών μας. Είμαι βέβαια ότι θα έχουμε πολλές επιτυχίες στις πτήσεις μας στην περιοχή και θα γιορτάζουμε τη βραβευμένη υπηρεσία μας για πολλά χρόνια ακόμα”.