ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Ηχηρά μηνύματα από τα Σώματα Ασφαλείας στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα

Πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Κολοκοτρώνη-Αθήνα, η Πανελλαδική Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που προγραμμάτισαν οι Ομοσπονδίες και οι Ενώσεις των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

#Επικίνδυνο_ΤΩΡΑ! | ΒΙΝΤΕΟ

Ομιλία προέδρου Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Παναγιώτη Τσιάνου

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε δυναμική πορεία μέσω των κεντρικών οδών έως το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων και πραγματοποιήθηκε καθιστική διαμαρτυρία.

Για την παραλαβή του Κοινού Ψηφίσματος, προσήλθε ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Μιχαήλ Μπεκίρης, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος κ. Δημήτρη Κυριαζίδη.

Οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών τόνισαν στον Δντη του Γραφείου του Πρωθυπουργού ότι η κραυγή αγωνίας των εργαζόμενων στα Σώματα Ασφαλείας, έτσι όπως εκφράστηκε τόσο στις ομιλίες και τα συνθήματα όσο και στο Κοινό μας Ψήφισμα εάν αγνοηθούν και τώρα, θα σηματοδοτούν την έλλειψη ενσυναίσθησης από την πλευρά της Κυβέρνησης και τον κραυγαλέο εμπαιγμό όλων των ενστόλων από την πλευρά της Κυβέρνησης.

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Εάν δεν ικανοποιηθεί το χρόνιο αίτημά μας για την αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας, θα ακολουθήσουν συνεχείς κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα.