ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

If Only: Για πρώτη φορά πακέτα διακοπών σε Ευρωπαϊκούς προορισμούς – Ανάμεσά τους και η Ελλάδα

 

Mε Ελλάδα, Ισπανία, Βαλεαρίδες, Κανάρια Νησιά, Πορτογαλία, Ιταλία, Κύπρο και Τουρκία λανσάρει, για πρώτη φορά στην πάνω από 20ετή ιστορία του, ο βρετανός τουρ οπερέιτορ If Only προγράμματα διακοπών επί Ευρωπαϊκού εδάφους.

Στη σχετική μπροσούρα 96 σελίδων του η οποία δημοσιεύεται στις 11 Μαϊου, ο τουρ οπερέιτορ προσφέρει πακέτα που περιστρέφονται γύρω από 106 πολυτελή ξενοδοχεία σε προορισμούς παραλίας, όπως τα Ikos, Sani, St Regis, Jumeirah, Ritz Carlton και Domes.

Όλες οι διακοπές περιλαμβάνουν ιδιωτικές μεταφορές, προκράτηση θέσεων, αποσκευών και προτεραιότητα επιβίβασης, ως στάνταρ υπηρεσίες, και προσφέρονται για αναχώρηση από 24 αεροδρόμια του Ην. Βασιλείου.

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο μέσω της  Tradegate, θα στηριχθεί από καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από μάρκετινγκ μέσω email, από blog και βίντεο. Επιπλέον, πρόκειται να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στο Ην. Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένης μια εκδήλωσης παρουσίασης στην Ευρώπη και μιας σειράς γευμάτων VIP για τουριστικά γραφεία.