ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Το μινιμαλιστικό «σπήλαιο» White Cave Villas στην Σαντορίνη

 

Με επίκεντρο την μινιμαλιστική γαλανόλευκη αρχιτεκτονική των Κυκλάδων, το White Cave Villas υποδέχεται τους επισκέπτες τους στην πολυφωτογραφημένη 

Σαντορίνη.

Οι επισκέπτες που θα βρεθούν στο White Cave Villas θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ανέσεις ενός σύγχρονου οικήματος, με την μοναδική αισθητική, που θυμίζει σπήλαιο, η οποία «αγκαλιάζει» την τυπική αρχιτεκτονική του νησιού.

Το οίκημα βρίσκεται στη Φοινικιά, 5,8χλμ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θήρας, και διαθέτει μεγάλα δωμάτια, με ιδιωτική πισίνα και τζακούζι, ενώ καθημερινά σερβίρεται ευρωπαϊκό πρωινό.

Το Μέγαρο Γκύζη απέχει 5,8χλμ. από το κατάλυμα, ενώ ο Ορθόδοξος Μητροπολιτικός Ναός είναι 6,1χλμ. μακριά. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης, σε απόσταση 9,7χλμ. από το White Cave Villas, ενώ το κατάλυμα προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο.