ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Ετοιμάζεται το 10ο διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού

 

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής διοργανώνει φέτος το 10ο διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού (ICSIMAT 2023). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο 22-26 Σεπτεμβρίου 2023 με ανοικτής πρόσβασης πρακτικά (open access proceedings) από τον εκδοτικό οίκο Springer.

Στο πλαίσιο του εν λόγω συνεδρίου, το οποίο υποστηρίζεται από περισσότερα από 50 πανεπιστήμια από όλον τον κόσμο, παρουσιάζεται μια πληθώρα ερευνητικών εργασιών από τους εξής κλάδους:

  • Τουρισμός
  • Marketing
  • Management
  • Επικοινωνία
  • Νέες τεχνολογίες

Σημειώνεται πως η πρωτοτυπία του συνεδρίου έγγυται στο πάντρεμα της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής δράσης το οποίο ναι μεν αποτελεί καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά εκφράζει τη σύγχρονη τάση διεθνώς.

Προσκεκλημένες Ομιλήτριες

Εκτός από τα ακαδημαϊκά άρθρα και ανακοινώσεις, θα δημιουργηθεί στρογγυλό τραπέζι με τίτλο «Success Industry Stories Session» με συντονιστή τον κο Γιάννη Βασιλειάδη, CEO KYANA.

www.traveldailynews.gr