ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Εκτοξεύθηκαν πάνω από το 2019 οι κρατήσεις για επαγγελματικά ταξίδια – Θετικοί οιωνοί για το 2023

 

Ραγδαία ανάπτυξη παρουσιάζουν τα επαγγελματικά ταξίδια, σημειώνοντας άνοδο 52% έναντι των προπανδημικών επιπέδων, σύμφωνα με την Travel Counsellors η οποία καταγράφει έκρηξη των σχετικών συναλλαγών.

Οι πωλήσεις για το νέο οικονομικό έτος (Νοέμβριος – Δεκέμβριος) είναι αυξημένες κατά 52% έναντι του 2019 και οι εταιρικές πωλήσεις κατά 73% έναντι του 2021.

Μόνο την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν 1.542 κρατήσεις επαγγελματικών ταξιδιών, δηλαδή σε επίπεδα ρεκόρ έναντι του 2019 σε όλες τις αγορές.

Η εταιρία καταγράφει ακόμα αύξηση 20% στο άνοιγμα νέων λογαριασμών έναντι του 2019.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας, Kieran Hartwell, δηλώνει εντυπωσιασμένος με τη γρήγορη ανάπτυξη των κρατήσεων για επαγγελματικά ταξίδια καθόλη τη διάρκεια του 2022 και επισημαίνει ότι η τάση αυτή μπορεί να είναι θετική για συνεχιζόμενη ανάκαμψη και μέσα στο 2023.