ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Η Accor φλερτάρει με τα συνδυαστικά πακέτα διακοπών

 

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Accor ανακοίνωσε ότι εκτός από υπηρεσίες διαμονής θα προσφέρει και πτήσεις, φλερτάροντας με τον κόνσεπτ των συνδυαστικών πακέτων διακοπών.

Αυτό θα γίνει εφικτό χάρη σε συμφωνία που σύναψε με την Expedia Group.

Ειδικότερα, η ξενοδοχειακή αλυσίδα θα αξιοποιεί την πλατφόρμα Open World της Expedia προκειμένου να διευκολύνει τις κρατήσεις πτήσεων από τους επισκέπτες της, οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση σε πτήσεις από περισσότερες από 500 αεροπορικές εταιρίες παγκοσμίως.

Η υπηρεσία θα λανσαριστεί στην Αυστραλία πριν την εκπνοή του έτους και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το Ην. Βασίλειο και άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

Η Accor διαθέτει χαρτοφυλάκιο 5.300 ξενοδοχείων σε 110 χώρες, τα οποία ανήκουν σε 40 brand μερικά από τα οποία είναι τα ibis, Mercure, Fairmont, Sofitel, Raffles και Novotel.