ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

PLAY: Ο Ισλανδικός αερομεταφορέας που θα πετάει low cost μεταξύ Αθήνας και ΗΠΑ το 2023

 Η ισλανδική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους PLAY άνοιξε τις κρατήσεις εισιτηρίων για τις νέες πτήσεις της στην Αθήνα το 2023.

Η πρώτη πτήση της στην Ελληνική πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2023 και η συχνότητα των πτήσεων  θα είναι δύο φορές την εβδομάδα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου του 2023.

Η PLAY, η οποία έχει έδρα στο Ρέικιαβικ και προσφέρει οικονομικές πτήσεις σε 27 προορισμούς μεταξύ Ισλανδίας, Ευρώπης και Β. Αμερικής, με την προσθήκη της Αθήνας στα δρομολόγιά της ανοίγει το δρόμο για συνδέσεις μεταξύ Αθήνας και ΗΠΑ, με σύντομη στάση στην Ισλανδία.

Η PLAY εξυπηρετεί τέσσερις προορισμούς στις ΗΠΑ, τη Νέα Υόρκη, τη Ουάσιγκτον, τη Βοστώνη και τη Βαλτιμόρη. Το 2023 θα λειτουργεί με στόλο 10 αεροσκαφών Airbus A320/A321neos.

Αναφερόμενος στην Αθήνα ως νέο προορισμό της αεροπορικής εταιρίας, ο διευθύνων σύμβουλος Birgir Jónsson, δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο αυτό προορισμό και πιστεύω πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου. Αυτή θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους Ισλανδούς να ταξιδέψουν στην Αθήνα και θα είναι μια επιπλέον επιλογή στις πτήσεις όσων επιθυμούν να ταξιδέψουν μεταξύ Αθήνας και ΗΠΑ.

Από την Αθήνα οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να συνεχίσουν το ταξίδι τους στα καλύτερα Ελληνικά νησιά. Από το αεροδρόμιο της Αθήνας θα μπορούν να ταξιδέψουν στη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Κρήτη και τη Ρόδο. Επομένως αυτό το δρομολόγιο θα αποτελέσει εξαιρετική επιλογή για τους ταξιδιώτες των ΗΠΑ, της Ελλάδας και της Ισλανδίας».

Η αεροπορική εταιρία PLAY ιδρύθηκε το 2019 και είναι εισηγμένη εταιρία στην Ισλανδία. Μότο της είναι το «Pay less, PLAY more», που σημαίνει ότι οι πελάτες της δαπανούν λιγότερα στα αεροπορικά εισιτήρια και επομένως μπορούν να ξοδεύουν περισσότερα στους προορισμούς του δικτύου της PLAY.