ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Σε άνοδο η ζήτηση για οικογενειακές διακοπές κρουαζιέρας

 

πρόσφατα έχει αυξηθεί κατά 285% η ζήτηση για οικογενειακές διακοπές κρουαζιέρας , σύμφωνα με δεδομένα της CruiseCompete.

Οι γραμμές έχουν λάβει υπόψη αυτή την τάση και έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους για να εξασφαλίσουν ότι τα μέλη της οικογένειας κάθε ηλικίας απολαμβάνουν υπέροχες διακοπές.

Στις οικογενειακές διακοπές, η κρουαζιέρα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία για όλες τις ηλικίες, καθώς και εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.

Αυτό το είδος διακοπών προσφέρει την ευελιξία χωρίς άγχος που αναζητούν όλες οι οικογένειες στα ταξίδια.

Από δραστηριότητες επί του σκάφους έως εκδρομές ανοικτής θαλάσσης. Δεν υπάρχει έλλειψη ανέσεων και δραστηριοτήτων σε ένα κρουαζιερόπλοιο για κάθε προτίμηση και ηλικιακή ομάδα.

Παράλληλα είναι ο καλύτερος τρόπος για να συγκεντρωθεί η οικογένεια και να δημιουργήσει κοινές αναμνήσεις.

Πολλά από τα νεότερα κρουαζιερόπλοια προσφέρουν μια ποικιλία διαμορφώσεων καμπίνας, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες της οικογένειας.

Σημαντικό κριτήριο κράτησης για οικογενειακές κρουαζιέρες

Μία από τις πιο επιθυμητές ανέσεις επί του σκάφους -που επηρεάζει και την κράτηση- είναι η υπηρεσία δωματίου καμπίνας.

Οι οικογένειες με παιδιά διαφόρων ηλικιών, επωφελούνται από τη διαθέσιμη υπηρεσία δωματίου καμπίνας σε διάφορες ώρες της ημέρας και της νύχτας.

Δεδομένου ότι τα παιδιά δεν σταματούν ποτέ να πεινούν, παρέχει στους γονείς ηρεμία, γνωρίζοντας ότι η υπηρεσία στην καμπίνα είναι πάντα διαθέσιμη, συνήθως 24/7.