ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

|Επιπλέον πτήσεις προς Αίγυπτο και Τυνησία το φθινόπωρο από την Dertour

 

Σε αύξηση του αριθμό των πτήσεων προς την Αίγυπτο και την Τυνησία το φθινόπωρο, προχώρησε η  Dertour λόγω της έντονης ζήτησης. Τον Οκτώβριο, ο τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας θα ξεκινήσει 13 επιπλέον πτήσεις με την Fly Egypt στη Χουργκάντα. Οι επιπλέον πτήσεις ξεκινούν από το Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Ανόβερο, Λειψία και Μόναχο.

Η Dertour προσφέρει επίσης πέντε επιπλέον πτήσεις τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο στη νήσο Τζέρμπα (Τυνησία) Η Nouvelair πετά στο νησί  από το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, το Αμβούργο και τη Λειψία.

Παράλληλα, αυξήθηκε ο αριθμός των δωματίων σε πολλά ξενοδοχεία σε αυτούς τους προορισμούς. Όπως αναφέρει η Dertour, οι τιμές στα περισσότερα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία μειώθηκαν ξανά.