ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Με άρωμα ελληνικών νησιών τα δρομολόγια της Disney Cruise Line για το 2023

 

Τα νέα της δρομολόγια για το επόμενο καλοκαίρι του 2023 ανακοίνωσε η Disney Cruise Line περιλαμβάνοντας μια κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων στα ελληνικά νησιά.

Πρόκειται για το Disney Dream που θα κάνει τα εγκαίνια του στην Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι έχοντας δρομολόγια από τη Βαρκελώνη στη Ρώμη.

Στα τέλη του καλοκαιριού/αρχές φθινοπώρου, το Disney Dream θα πλεύσει στη συνέχεια βορειότερα με δρομολόγια που περιλαμβάνουν στάσεις στην Ισπανία, τη Γαλλία, τις Βρετανικές Νήσους, τη Νορβηγία και την Ισλανδία.

Το Disney Wonder θα επιστρέψει στις κρουαζιέρες μέσα από την απόκρημνη ερημιά της Αλάσκας με δρομολόγια πέντε, επτά ή εννέα διανυκτερεύσεων από το Βανκούβερ του Καναδά.

Το Disney Wish, το Disney Fantasy και το Disney Magic θα βασίζονται όλα στην Καραϊβική με μια σειρά δρομολογίων τριών έως δέκα νυχτών. Το λιμάνι του Disney Wish είναι το Port Canaveral όπως και για το Disney Fantasy. Το Disney Magic θα έχει λιμάνι του το Μαϊάμι.

Οι κρατήσεις γίνονται  από 9 Μαΐου για το ευρύ κοινό.