Ασημένιο βραβείο και δεύτερη θέση στην ενότητα Covid Safe Practices & Services για την ασφαλή και οργανωμένη λειτουργία των ξενοδοχείων κατά την διάρκεια της πανδημίας με κύριο στόχο την ασφάλεια προσωπικού και επισκεπτών.
Μπρονζέ βραβείο και τρίτη θέση στην ενότητα Sustainability για την λειτουργία των Cactus Hotels με βάση την εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών..
Με Ασημένιο βραβείο και δεύτερη θέση στην ενότητα Covid Safe Practices & Services για την μια λαμπερή τελετή και προσέλευση που ξεπέρασε τα 500 άτομα γιορτάστηκαν την Δευτέρα 9 Μαΐου το βράδυ στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού κάποιες από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες στον ελληνικό τουρισμό. Στην ένατή τους διοργάνωση, τα βραβεία-θεσμός του κλάδου συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για την συμβολή τους σε σημαντικούς τομείς όπως την καινοτομία, τον θαλάσσιο τουρισμό και την ανάδειξη της βιομηχανικής κληρονομιάς .
Τα Tourism Awards διοργανώνει το Hotel&Restaurant Daily της Boussias με χορηγό την Fix, υποστηρικτή την TUV HELLAS / TUV NORD και χορηγούς επικοινωνίας τους: epixeiro.gr, Greek Travel Pages και TravelDailyNews.
Η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1980. Οι επενδύσεις όλων αυτών των χρόνων σε ανέγερση νέων σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων είναι πολλές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει επενδύσει στην κατασκευή δύο νέων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων τα τελευταία χρόνια, με το Cactus Bay να καλωσορίζει τους καλεσμένους του κατά τη θερινή περίοδο του 2018 και να συνεχίζει με το Cactus Mare κατά τη θερινή περίοδο του 2019 ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι ανακαινίσεις και η δημιουργία πρόσθετων υποδομών στα Cactus Royal 5 * & Cactus Beach 4 *.
Η ισχυρή επενδυτική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω αύξηση της απασχόλησης καθώς υπολογίζεται ότι τα Cactus Hotels απασχόλησαν συνολικά περίπου 400 εργαζόμενους το 2021. Επίσης, η επιλογή τοπικών προμηθευτών και παραγωγών είναι ένα γνωστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης, συμβάλλοντας έτσι περισσότερο στην οικονομική ενίσχυση της τοπικής κοινότητας