ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Anemos Luxury Grand Resort - TUI AWARDS 2022

 

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας τη διάκριση του Anemos Luxury Grand Resort στα βραβεία Top Quality Awards της TUI για το 2022!

 

Το ξενοδοχείο μας προόδευσε με γνώμονα τις αυστηρές παραμέτρους ασφάλειας και τα κορυφαία κριτήρια φιλοξενίας μέσω της αξιοπιστίας και του κύρους της TUI. Έχουμε την τιμή να κατατασσόμαστε μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχείων με συνολική βαθμολογία 8,7 και άνω, από τη συγκέντρωση δεδομένων εκτεταμένων ερευνών πάνω στην ικανοποίηση των επισκεπτών. Η ομάδα του Anemos εκτιμά βαθιά τα πολύτιμα εποικοδομητικά σχόλια σας, τα οποία κάθε χρόνο μας παρακινούν να ξεπερνάμε τον εαυτό μας.

 

Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε στο ταξίδι μας για ποιοτικές υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες στον χώρο της φιλοξενίας. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε για ακόμη ένα αξέχαστο καλοκαίρι στη Γεωργιούπολη Χανίων!