ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Εν Συντομία

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΜΑΪΟΥ 2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00, ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΠ Α.Ε.,ΤΗΣ DPORT, ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΤΩΝ ΙΙ ΚΑΙ ΙΙΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Υπογραφή συμφωνίας εξουσιοδότησης μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Αναγνωρισμένου Οργανισμού “Lloyd’s Register Group Limited

      Υπεγράφη την 29.04.2022 μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που εκπροσωπήθηκε από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη, κατόπιν εξουσιοδότησης από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και του Αναγνωρισμένου Οργανισμού “Lloyd’s Register Group Limited”, με έδρα το Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας, συμφωνία εξουσιοδότησης η οποία διέπει την ανάθεση στον Αναγνωρισμένο Οργανισμό, υπηρεσιών προβλεπόμενων από την ισχύουσα νομοθεσία, για πλοία που φέρουν την Ελληνική Σημαία, καθώς και τις εταιρείες αυτών.

Τον Οργανισμό, “Lloyd’s Register Group Limited”, εκπροσώπησε ο κ. Θεοδόσης Σταματέλλος, Περιφερειακός Διευθυντής Νοτίου Ευρώπης.

LG Pro:Centric Direct : Προηγμένη τεχνολογία για μια αναβαθμισμένη εμπειρία φιλοξενίας

Η ειδικά σχεδιασμένη Pro:Centric Direct Infotainment πλατφόρμα για ξενοδοχειακές τηλεοράσεις του τμήματος LG Business Solutions αναβαθμίστηκε, ενσωματώνοντας πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών που συμβάλλουν στην αποδοτικότερη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων της εκάστοτε επιχείρησης, στην αισθητή διαφοροποίησή της, αλλά και σε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.   

Η ευκολία στη χρήση περιβάλλον εργασίας, καθώς και η πληθώρα διαδραστικών υπηρεσιών, αναδεικνύει την εταιρική ταυτότητα του ξενοδοχείου και αναβαθμίζει την εμπειρία του επισκέπτη.