ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Air Serbia: Γεμάτες όλες οι πτήσεις από Βελιγράδι προς Μόσχα μέχρι το τέλος Μαρτίου

 

Η μόνη ευρωπαϊκή εταιρεία, που μπορεί να εισέλθει στον ρωσικό εναέριο χώρο και ως εκ τούτου να εκτελεί απευθείας πτήσεις από το Βελιγράδι προς τη Μόσχα, είναι η εθνική σερβική αεροπορική εταιρεία Air Serbia.

Η Air Serbia εκτελεί οκτώ εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Βελιγραδίου και Μόσχας και ήδη όλες οι θέσεις έχουν πωληθεί μέχρι το τέλος Μαρτίου. Γι αυτό η εταιρεία αποφάσισε να αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων και τη χωρητικότητα θέσεων.

Ο ρωσικός εθνικός αερομεταφορέας Aeroflot, που εκτελούσε οκτώ πτήσεις την εβδομάδα από τη Ρωσία προς το Βελιγράδι, και η Nordwind, που είχε δύο πτήσεις την εβδομάδα προς αυτή την κατεύθυνση, αναγκάστηκαν να αναστείλουν τις πτήσεις προς τη σερβική πρωτεύουσα. Πετάνε όμως από την Κωνσταντινούπολη στη Μόσχα. Έτσι η Air Serbia θα συνεργαστεί και σε πτήσεις ανταπόκρισης από την Κωνσταντινούπολη για πτήσεις προς τη Μόσχα.

Η Σερβία δέχεται πτήσεις από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που την καθιστά εξαιρετικό σημείο σύνδεσης για όσους πρέπει να ταξιδέψουν στη Ρωσία.

Επί του παρόντος, η επιστροφή Ρώσων ταξιδιωτών μπορεί να γίνει μέσω Κωνσταντινούπολης, Καΐρου, Ντόχα, Άμπου Ντάμπι, Ντουμπάι, Βελιγραδίου, Ισραήλ, Μαρόκου και των χωρών της ΚΑΚ. Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, γίνονται συζητήσεις για αεροπορικές συνδέσεις με ευρωπαϊκές χώρες και προορισμούς της Αμερικής.