ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Κρουαζιέρα: Παγκόσμιο ντεμπούτο για το πολυαναμενόμενο Celebrity Apex στον Πειραιά

 

Το νέο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Apex, που προστέθηκε στον στόλο της Celebrity Cruises ,καλωσόρισε τους πρώτους επιβάτες και αναχώρησε από την Αθήνα για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά την Κύπρο και το Ισραήλ. 

Το homeport στην Αθήνα αποτελεί επιστροφή της εταιρείας στις ρίζες της, καθώς είχε ιδρυθεί από την οικογένεια Χανδρή στην Ελλάδα το 1988.


Ενθουσιασμός, ανυπομονησία και εντυπωσιασμός! Αυτές οι τρείς λέξεις θα μπορούσαν να περιγράψουν τα συναισθήματα των πρώτων επιβατών καθώς το Celebrity Apex, το  πολυαναμενόμενο νέο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο αναχώρησε το Σάββατο από το λιμάνι του Πειραιά για να ξεκινήσει την παρθενική του κρουαζιέρα εγκαινιάζοντας την καλοκαιρινή σαιζόν στο Αιγαίο Πέλαγος. 

Η πολυαναμενόμενη κρουαζιέρα σηματοδοτεί μια ιστορική στιγμή για την Celebrity Cruises, η οποία είχε αρχικά προγραμματίσει να παρουσιάσει το νεότερο κρουαζιερόπλοιο του στόλου της τέλη Μαρτίου 2020. Από τότε επιβάτες και πιστοί πελάτες της εταιρείας ανυπομονούσαν για να ζήσουν την εμπειρία του νεότερου κρουαζιερόπλοιου του στόλου της εταιρείας. 

Αυτή η στιγμή επιτέλους έφτασε όταν στις 20.30 του Σαββάτου 19 Ιουνίου το Celebrity Apex αναχώρησε από το Πειραιά σηματοδοτώντας όχι μόνο την επιστροφή της κρουαζιέρας στην Ευρώπη για την Celebrity Cruises αλλά και θέτοντας νέα στάνταρ πολυτέλειας. Κάτω από τον γαλανό αττικό ουρανό το Celebrity Apex,το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο της πολυβραβευμένης σειράς  Edge, θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρα 7 νυχτών στο Αιγαίο. 

Η επιστροφή της Celebrity Cruises στο Αιγαίο γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή δεδομένης της ελληνικής κληρονομιάς της εταιρείας. Ιδρύθηκε το 1988 από την οικογένεια Χανδρή και αργότερα έγινε μέλος του Royal Caribbean Group. Η Celebrity Cruises έχει διατηρήσει τις ελληνικές της ρίζες αναλλοίωτες έως σήμερα, καθώς 70% των αξιωματικών ναυτικού σε ολόκληρο τον στόλο έχει ελληνική καταγωγή. Πάνω από 40 από αυτούς μάλιστα είναι καπετάνιοι και πρώτοι μηχανικοί, συμπεριλαμβανομένου του καπετάνιου του Celebrity Apex, Δημητρίου Καφετζή

“Ύστερα από όλο αυτό τον καιρό, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για όλους όσους είναι σε αυτό το μοναδικό κρουαζιερόπλοιο σε μια από τις γωνιές του κόσμου που κόβουν την ανάσα. Ο απόπλους σήμερα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τους φιλοξενούμενούς μας, το πλήρωμα και την εταιρεία.” δήλωσε η Πρόεδρος και CEO της Celebrity Cruises Lisa Lutoff-Perlo. “Η επιστροφή στο Αιγαίο, όπου όλα ξεκίνησαν για εμάς και ύστερα από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα και το πλήρωμα του Celebrity Apex. Η Ελλάδα είχε πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας και τώρα ακόμα περισσότερο.”