ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

 

Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη πραγματοποίησε  η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα όπως αυτό του προγράμματος κάλυψης στεγαστικών αναγκών των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σύμφωνα με το άρθρ. 33 του ν. 4676/2020 και της επαναπροώθησης της ΚΥΑ στο ΥΠΟΙΚ για τον καθορισμό του ποσού, των δικαιολογητικών και των προϋποθέσεων καταβολής της ημερήσιας αποζημίωσης στα πληρώματα των περιπολικών, ναυαγοσωστικών και αντιρρυπαντικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (πλεύσιμα).

Ο κ. Κουτουλάκης αναφέρθηκε στις ενέργειες, που έχουν γίνει για την έμπρακτη στήριξη των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με το διαγωνισμό για την προμήθεια ιματισμού και εξοπλισμού για τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ύψους 9,3 εκ. ευρώ καθώς και στην ανανέωση των πλωτών και χερσαίων μέσων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και δεσμεύθηκε να συμβάλει από τη θέση του σε όσα θέσαμε.