ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Εν ΣΥΝΤΟΜΙΑ

  •  Για 18η συνεχόμενη χρονιά το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνει τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ», σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού.

Τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ» αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών.


Γ. Πλακιωτάκης: Με την ψήφιση του νομοσχεδίου αλλάζουν τα δεδομένα στη νησιωτική Ελλάδα


«Η Βουλή, με τη θετική της ψήφο, άλλαξε τα δεδομένα στον τρόπο που το Ελληνικό Κράτος προσεγγίζει τα νησιά και τους νησιώτες», αυτό τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, μετά την ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής για την «Ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική στον νησιωτικό χώρο, διατάξεις για συμμόρφωση με υποχρεώσεις διεθνούς ναυσιπλοΐας και την αναβάθμιση Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ειδικές ρυθμίσεις για την ψηφιοποίηση και εν γένει ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής ναυτιλίας στη μετά-COVID εποχή».


Ανάλυση περιστατικών ρύπανσης και προστίμων – καταλογισμών σε θέματα προστασίας θαλασσίου περιβάλλοντος για το έτος 2020

 

Ανακοινώνεται ότι, από τη Διεύθυνση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, συντάχθηκε φυλλάδιο που περιέχει πίνακες και διαγράμματα με αναλύσεις των αποφάσεων επιβολής προστίμων – καταλογισμών που εκδόθηκαν κατά τη διάρκεια του έτους 2020 και αφορούν διαπιστωθείσες παραβάσεις στον τομέα προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος. 

            Το εν λόγω φυλλάδιο στην ελληνική και αγγλική γλώσσα έχει αναρτηθεί στον σύνδεσμο http://www.hcg.gr/node/24119 προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.